Vergoeding voor aandoeningen aan ellebogen van je hond of kat

Je huisdier kan aandoeningen aan zijn ellebogen krijgen. Bijvoorbeeld als hij erfelijk belast is, door invloeden van buitenaf of een combinatie hiervan. 

Wat zijn aandoeningen aan ellebogen bij je huisdier?

Aandoeningen aan ellebogen zijn aandoeningen aan het bewegingsapparaat van je hond of kat. Je huisdier krijgt last van zijn ellebogen of knieën als hij erfelijk belast is, door invloeden van buitenaf of een combinatie van beiden. 

Vergoeding bij elleboogaandoeningen

Ontstaan de klachten of aandoeningen aan ellebogen tijdens de looptijd van de verzekering? Dan ontvang je een vergoeding. 

Voor preventief röntgenonderzoek krijg je geen vergoeding. En als klachten of aandoeningen ontstonden tijdens de wachttijd of voordat de verzekering inging, dan vergoeden wij de kosten ook niet.

Eigen bijdrage en eigen risico

Je betaalt een eigen bijdrage van 20%. Daarnaast geldt het eigen risico als dat nog van toepassing is voor betreffende verzekeringsjaar. Je betaalt dit dus niet voor elke declaratie.

Waar kun je terecht voor elleboogaandoeningen bij je hond of kat?

Je dierenarts of een specialist helpt je hond of kat bij elleboogaandoeningen.

Goed om te weten

We vermelden op onze website zo zorgvuldig mogelijk onze vergoedingen en voorwaarden. Wil je weten wat de uitsluitingen en beperkingen zijn? Raadpleeg dan onze polisvoorwaarden met de vergoedingenoverzichten. De polisvoorwaarden zijn altijd bepalend voor de dekking.