De collectieve zorgverzekering van OHRA

OHRA heeft met veel werkgevers en ledenorganisaties afspraken gemaakt. Ook met die van jou. Je profiteert van extra collectief voordeel. En je bent verzekerd van uitstekende zorg als je deze onverhoopt nodig hebt. Maar ook als je eigenlijk nooit ziek bent, hebben we oog voor jou. Want bij ons gaat het niet alleen om je lichamelijke gezondheid, maar om je vitaliteit. Bekijk je voordeel en sluit direct af!

English

Information about the OHRA Health Insurance is also available in English.

Profiteer van collectieve meerwaarde op de OHRA Zorgverzekering

Direct afsluiten

De voordelen van de OHRA Zorgverzekering

OHRA biedt uitstekende voorwaarden:

 • Kies zelf je zorgverlener. Bijvoorbeeld je fysiotherapeut, ziekenhuis of specialistische kliniek. Wij betalen de rekening in de meeste gevallen volledig
 • Makkelijk werken aan je gezondheid. Met persoonlijke online zorg
 • Je aanvullende verzekering 1 keer per jaar wijzigen met de OHRA Meegroeiservice
 • Fysio Meeneemservice. Fysiobehandelingen over? Neem tot 9 behandelingen mee naar volgend jaar
 • Gratis tandongevallendekking van € 20.000,- bij alle aanvullende (tandarts)verzekeringen

Mét collectieve meerwaarde

Profiteer van extra collectief voordeel. Korting op de meeste aanvullende verzekeringen bijvoorbeeld. Maar een collectieve zorgverzekering is méér dan korting. Het draait om vitaliteit: de balans tussen energie, motivatie en veerkracht. OHRA biedt je een steuntje in de rug met de gratis module OHRA Gezond. Ook handig als je over het algemeen OK in je vel zit. Want ook dan zijn er nog stappen te zetten. Of zoals wij zeggen: niet ziek, tóch beter. Bij OHRA heb je dus óók profijt van je zorgverzekering als je niet ziek bent!

OHRA Gezond. Goed, beter, best in je vel

Met de tools in het gratis pakket sta jij zélf aan het roer als het gaat om jouw vitaliteit. Gericht op Body, Mind en Food. Er zit dus altijd wel iets bij dat bij jouw persoonlijke situatie en doelstellingen past. Haal eruit wat erin zit! Je krijgt OHRA Gezond standaard bij je basisverzekering. Hoef je dus niks voor te doen.

 • OHRA Gezond: dit krijg je allemaal

  Persoonlijke gezondheidscheck t.w.v. € 62,50

  risico’s voorkomen of vroegtijdig opsporen. Met vingerprik voor suiker en cholesterol.

  Well-being platform Recharge360 t.w.v. € 124,50

  Ga slim om met de spanning en stress van de drukke samenleving. En krijg meer energie en focus zodat je (nog) lekkerder in je vel zit.

  Online mindfulness t.w.v. € 60

  keuze uit de online workshop Mindful pauzeren of Mindful thuiswerken.

  Geldplannen

  voor situaties of levensgebeurtenissen die financiële gevolgen hebben.

  Mantelzorgmakelaar

  ondersteuning bij het organiseren van mantelzorg. Een aanvullende verzekering is niet nodig.

  Preventief onderzoek, Sportarts en Gezondheidscursussen

  1. Preventief onderzoek: tot € 150,- per jaar voor hart- en vaatziekten of arbeidsbelemmerende aandoeningen
  2. Sportarts: tot € 150-, per jaar voor sportmedisch advies en sportkeuring
  3. Gezondheidscursus:  tot € 150,- per jaar voor het verbeteren van de gezondheid (bv. EHBO) en omgaan met ziekte

Jouw leven, jouw zorg. Keuzevrijheid die vérder gaat

Bij OHRA sta jij aan het roer en heb jij zelf de regie in handen. Jouw wensen en keuzes staan voorop. Want het is jouw leven, jouw zorg. Dat is wat wij bij OHRA échte keuzevrijheid noemen. Zo kies je bij OHRA zelf je zorgverlener. Maar bij OHRA gaat keuzevrijheid nog een stap verder. Het gaat er ook om dat jij de zorg krijgt op het moment dat je zorg nodig hebt. Dat je vitaler kunt worden op jouw manier. En dat jij zelf jouw zorgpakket samenstelt, waarbij je verschillende mogelijkheden krijgt om je kosten te spreiden of te verlagen. We nemen je graag mee in de wereld van jouw keuzevrijheid.

Weet waar je aan toe bent

Met de combinatiepolis van OHRA weet je dat wij je kosten meestal voor 100% vergoeden. Er zijn 2 uitzonderingen. Maak je gebruik van een niet gecontracteerde zorgverlener binnen GGZ en wijkverpleging (thuiszorg)? Dan wordt 75% van de rekening betaald, waarbij rekening wordt gehouden met het maximum tarief. De rest betaal je zelf. Zo weet je altijd waar je aan toe bent voor jouw vaste premie per maand.

Het hele gezin profiteert mee

Jij en je partner kiezen ieder een eigen zorgpakket. Kies uit onze basisverzekering, onze aanvullende verzekeringen en onze tandartsverzekeringen. Kinderen tot 18 jaar zijn zelfs gratis meeverzekerd op de meest uitgebreide aanvullende verzekering van jou of je partner. Want bij OHRA is iedereen welkom. Wij stellen geen gezondheidsvragen. Niet voor de basisverzekering, niet voor de aanvullende (tandarts)verzekeringen. Precies weten wat wij vergoeden? Check dan onze Vergoedingenwijzer.

Al voor zorg verzekerd bij OHRA?

Ben je al voor zorg verzekerd bij OHRA? En wil je iets wijzigen of je polis inzien? Regel het direct in Mijn OHRA Zorgverzekering.

Wijzig je polis Bekijk je polis

Alle ins en outs over onze zorgverzekering

Vragen over onze zorgverzekering? Wil je iets weten over een specifiek onderwerp of meer weten over alle mogelijkheden? Bekijk dan onze OHRA Zorg Wegwijzer. Daar vind je alle onderwerpen overzichtelijk op een rij en vind je snel het antwoord op je vragen. Zelfs op vragen waarvan je niet eens wist dat je ze had!

De OHRA Zorg Wegwijzer