Collectief verzekeren? Bekijk de mogelijkheden!

OHRA heeft met veel werkgevers en ledenorganisaties afspraken gemaakt. Ook met die van jou. Bekijk je voordeel en sluit direct af!

De collectieve zorgverzekering van OHRA

OHRA heeft met veel werkgevers en ledenorganisaties afspraken gemaakt. Ook met die van jou. Je profiteert van extra collectief voordeel. En je bent verzekerd van uitstekende zorg als je deze onverhoopt nodig hebt. Maar ook als je eigenlijk nooit ziek bent, hebben we oog voor jou. Want bij ons gaat het niet alleen om je lichamelijke gezondheid, maar om je vitaliteit. Bekijk je voordeel en sluit direct af! 

English

Information about the OHRA Health Insurance is also available in English.

Profiteer van collectieve meerwaarde op de OHRA Zorgverzekering

Direct afsluiten

De voordelen van de OHRA Zorgverzekering

OHRA biedt uitstekende voorwaarden:

Mét collectieve meerwaarde 

Profiteer van extra collectief voordeel. Korting op de meeste aanvullende verzekeringen bijvoorbeeld. Maar een collectieve zorgverzekering is méér dan korting. Het draait om vitaliteit: de balans tussen energie, motivatie en veerkracht. OHRA biedt je een steuntje in de rug met de gratis module OHRA Gezond. Ook handig als je over het algemeen OK in je vel zit. Want ook dan zijn er nog stappen te zetten. Of zoals wij zeggen: niet ziek, tóch beter. Bij OHRA heb je dus óók profijt van je zorgverzekering als je niet ziek bent! 

OHRA Gezond. Goed, beter, best in je vel

Met de tools in deze gratis module sta jij zélf aan het roer als het gaat om jouw vitaliteit. Gericht op Body, Mind en Food. Er zit dus altijd wel iets bij dat bij jouw persoonlijke situatie en doelstellingen past. Haal eruit wat erin zit!

 • Check OHRA Gezond

  • Persoonlijke gezondheidscheck t.w.v. € 62,50: risico’s voorkomen of vroegtijdig opsporen. Met vingerprik voor suiker en cholesterol.  
  • Well-being platform: we zijn bezig met een nieuw well-being platform. Zodat jij lekker aan de slag kunt met jouw vitaliteit. Zodra er meer bekend is lees je er hier meer over!
  • Online mindfulness t.w.v. € 60: keuze uit de online workshop Mindful pauzeren of Mindful thuiswerken. 
  • Geldplannen: voor situaties of levensgebeurtenissen die financiële gevolgen hebben. 
  • Mantelzorgmakelaar: ondersteuning bij het organiseren van mantelzorg. Een aanvullende verzekering is niet nodig. 
  • Preventief onderzoek, Sportarts en Gezondheidscursussen: 
  1. Preventief onderzoek: tot € 150 per jaar voor hart- en vaatziekten of arbeidsbelemmerende aandoeningen. 
  2. Sportarts: tot € 150 per jaar voor sportmedisch advies & sportkeuring. 
  3. Gezondheidscursus:  tot € 150 per jaar voor het verbeteren van de gezondheid (bv. EHBO) en omgaan met ziekte. 

Veel vrijheid voor je geld 

Natuurlijk bepaal je zelf welke zorgverzekering het beste voor jou is. En wat je betaalt. Hoewel een collectieve zorgverzekering méér is dan de premie, wil je vast niet teveel betalen. Daarom krijg je korting op aanvullende verzekeringen. En omdat we weten dat je je geld maar één keer kunt uitgeven, geven we je graag tips hoe je kosten kunt besparen of spreiden:  

Weet waar je aan toe bent 

Met de combinatiepolis van OHRA weet je dat wij je kosten voor 100% vergoeden. Alleen als je gebruik van een niet gecontracteerde zorgverlener voor Geestelijke Gezondheidszorg of Wijkverpleging betaal je 75% van de rekening zelf. Zo weet je altijd waar je aan toe bent voor jouw vaste premie per maand. 

Het hele gezin profiteert mee

 Jij en je partner kiezen ieder een eigen zorgpakket. Kies uit onze basisverzekering, onze aanvullende verzekeringen en onze tandartsverzekeringen. Kinderen tot 18 jaar zijn zelfs gratis meeverzekerd op de meest uitgebreide aanvullende verzekering van jou of je partner. Want bij OHRA is iedereen welkom. Wij stellen geen gezondheidsvragen. Niet voor de basisverzekering, niet voor de aanvullende (tandarts)verzekeringen. Precies weten wat wij vergoeden? Check dan onze Vergoedingenwijzer

Goed om te weten

Wij hanteren wij geen wachttijden. Je maakt direct gebruik van je vergoedingen. Dat geldt óók voor orthodontie. 

Al voor zorg verzekerd bij OHRA?

Ben je al voor zorg verzekerd bij OHRA? En wil je iets wijzigen of je polis inzien? Regel het direct in Mijn OHRA Zorgverzekering.

Wijzig je polis Bekijk je polis

De collectieve schadeverzekeringen van OHRA

Via jouw collectief profiteer je van direct voordeel bij OHRA en verzeker jij je woning, inboedel, reis, auto of huisdier zoals jij dat wilt. Zonder onnodige rompslomp en tegen een betaalbare premie. Je stelt zelf de verzekering samen die bij jouw situatie past. De kortingen binnen je collectieve contract gelden zowel voor jou als voor je meeverzekerde familieleden. Bij OHRA verzeker je je zonder gedoe!

Heb je al een schadeverzekering bij OHRA en wil je je polis inzien of wijzigen? Dat kan in Mijn OHRA.