Heerlijk kamperen met onze caravanverzekering

Ben jij een kampeerder die graag erop uittrekt met de caravan of vouwwagen? Dan ben je vast ook blij als je zonder schade thuiskomt. En maakt een hagelbui toch een poffertjespan van je caravandak, dan wil je alles zo snel mogelijk weer in orde hebben. Dat kan met de OHRA Caravanverzekering. En dat geeft een veilig gevoel.

Wij zijn er altijd voor je

  • Je kunt ons altijd bellen als je hulp nodig hebt. Ook ’s nachts of in het buitenland.
  • Als het nodig is, kun je een vervangende caravan huren tot € 1.250 per gebeurtenis.
  • Wij regelen en betalen het vervoer van je caravan vanuit het buitenland.

Alleen je caravan of vouwwagen verzekeren of ook de inventaris

Onze caravanverzekering is er voor vouwwagens, toer- en stacaravans. Maar ook je voortent, aanbouw en inventaris van de caravan kun je bij ons meeverzekeren. Of die handige mover om je caravan te verplaatsen. Wat je precies wel of niet wilt verzekeren, bepaal je zelf. Ook kun je de caravanverzekering altijd later aanpassen. Lees hier wat allemaal is verzekerd

Wil je het helemaal tot in de puntjes weten, lees dan onze polisvoorwaarden. En voor algemene informatie over de caravanverzekering bekijk je de verzekeringskaart.

Voor rondtrekkers en vaste standplaatshouders

Het maakt voor ons niet uit of je met de caravan rondtrekt, of dat je een vaste standplaats hebt in Nederland. Staat je stacaravan op een vaste standplaats in het buitenland tot maximaal 100 kilometer van de Nederlandse grens? Dan is deze gewoon verzekerd. Houd je meer van rondtrekken, dan is je toercaravan of vouwwagen verzekerd in de landen die op de groene kaart van je autoverzekering staan.  

Let op: je mag de caravan niet voor permanente bewoning gebruiken. In dat geval is je caravan niet verzekerd.

Hier kun je op rekenen bij schade

We bepalen altijd eerst of de schade is verzekerd. Als dat zo is, ontvang je in ieder geval een vergoeding om de schade te (laten) repareren. Is de caravan niet meer te herstellen of zijn de reparatiekosten hoger dan de dagwaarde op dat moment, dan geldt de nieuwwaarderegeling of dagwaarderegeling.

Maar wij doen meer. Met onze caravanverzekering kun je rekenen op hulp voor het vervoer binnen Nederland van de caravan naar het dichtstbijzijnde reparatiebedrijf. En de kosten nemen wij natuurlijk ook voor onze rekening.

Is je caravan zelfs onbewoonbaar geworden en moet deze voor reparatie uit het buitenland naar Nederland komen? Dan wil je nog wel kunnen genieten van je vakantie. Daarom vergoeden wij de huur van een vervangende caravan tot maximaal € 1.250,- per gebeurtenis. Schade. Vervangende caravan. Vakantie.