Kilometerverzekering

Rijd je met jouw auto ongeveer 5.000 kilometer per jaar of minder? Misschien is onze kilometerverzekering dan iets voor jou. Ontdek alles over onze kilometerverzekering en kies de verzekering die het beste bij jou en jouw auto past.

Hoe werkt de OHRA Kilometerverzekering?  

Wil je jouw auto goed verzekeren, maar alleen betalen voor de kilometers die je echt rijdt? Ervaar dan het gemak van de kilometerverzekering van OHRA. Je betaalt niet per maand, maar per bundel van 1.000 kilometer. Een kilometerteller in je auto houdt bij hoeveel kilometers je rijdt. En rijd je een keer niet? Dan gaat er niets van je bundel af, maar ben je wél verzekerd. Met de handige OHRA App heb je altijd inzicht in je bundelverbruik. Bij een lege bundel, start er automatisch een nieuwe. Ideaal!  

Stel zelf je kilometerverzekering samen en bereken eenvoudig je bundelprijs.

De verschillende basisdekkingen voor de kilometerverzekering 

Wil je een kilometerverzekering afsluiten? Voordat je dit doet is het belangrijk dat je een aantal zaken uitzoekt. Zo is het handig om in te schatten hoeveel kilometers je ongeveer per jaar rijdt. Een kilometerverzekering is alleen interessant als je af en toe de auto pakt en kleine stukjes rijdt. Wil je weten hoeveel kilometers je per jaar rijdt? Lees dan onze handige tips om dit te berekenen

Bij OHRA kies je bij het afsluiten van een kilometerverzekering uit de volgende basisdekkingen: 

  • WA verzekering: Een WA verzekering is in Nederland wettelijk verplicht. Deze vergoedt schade en letsel die jij met je auto aan andere personen of spullen veroorzaakt.  
  • WA Plus verzekering: Naast de verplichte WA verzekering ben je met deze verzekering ook voor bepaalde schades aan je eigen auto verzekerd. Dit kan diefstal-, inbraak–, brand-, ruit- en schade door natuurgeweld zijn. Schade die je zelf aan je auto veroorzaakt is niet verzekerd.  
  • All-Risk verzekering: Met All-Risk kies je voor de meest uitgebreide verzekering. Ook schades door eigen schuld zijn verzekerd, bijvoorbeeld bij een aanrijding. 

Bereken direct online je premie en sluit binnen een paar minuten eenvoudig een verzekering voor jouw auto af.

Meer zekerheid met de aanvullende dekkingen van OHRA 

Wil je extra zekerheid naast je basisdekking? Ontdek dan onze aanvullende dekkingen. Stel je kilometerverzekering zelf samen en profiteer van een betrouwbare verzekering. Kies uit 1 van onze 3 aanvullende dekkingen: Ongevallen inzittenden, Schade inzittenden en Pechhulp Nederland.  

Heb je een wijziging voor je kilometerverzekering? Geen probleem. Je geeft het gemakkelijk en snel door via de OHRA App of Mijn OHRA op onze website.  

Voordelen van een kilometerverzekering bij OHRA 

Overweeg je een kilometerverzekering? Bij OHRA profiteer je van de volgende voordelen. 

  • Je betaalt alleen voor je gereden kilometers 
  • Je bent net zo goed verzekerd als een standaard autoverzekering 
  • Je hebt altijd inzicht in je bundel met de OHRA App 

Kies de kilometerverzekering van OHRA  

Rijd je weinig met je auto? Betaal dan alleen voor de kilometers die je echt rijdt met de OHRA Kilometerverzekering. Wel zo slim! En gebruik je je auto niet? Dan ben je natuurlijk ook verzekerd. 

Heb je nog vragen over onze kilometerverzekering? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag.