Aansprakelijkheidsverzekering: hier hoef je je geen zorgen over te maken

Het kan zomaar gebeuren. Je stoot iemands laptop van tafel. Je kat poept bij de buren op de leren bank. Je zoon hockeyt op straat een deuk in een auto. Een ongeluk mag dan in een klein hoekje zitten – maar de financiële gevolgen kunnen groot zijn. Enorm, zelfs.

Gelukkig kun je bij ons verzekeren waar je aansprakelijk voor bent. Met onze aansprakelijkheidsverzekering kun je rekenen op een snelle afhandeling van je schade. En als wij de schade betalen, dan heb jij géén eigen risico! Een fijne gedachte.

Wist je dat onze aansprakelijkheidsverzekering al voor het derde jaar op rij een 5-sterren rating [PDF] heeft ontvangen van MoneyView? Voor zowel de premie als de voorwaarden!

Veilig gevoel. Met onze aansprakelijkheidsverzekering

  • is je hele gezin wereldwijd verzekerd, ook je huisdier
  • kun je rekenen op een maximaal verzekerd bedrag van € 2.500.000
  • betaal je geen eigen risico

Niet verplicht, wel nodig

Je bent niet wettelijk verplicht om een aansprakelijkheidsverzekering te hebben. Maar schades kunnen akelig duur uitvallen. En of je ze nu zelf veroorzaakt, of een van je gezinsleden of je huisdier: voor een paar euro per maand is het allemaal gedekt.

Makkelijk en snel: onze aansprakelijkheidsverzekering

Bij OHRA houden we van makkelijk en snel. Daarom kun je via Mijn OHRA of de OHRA App zelf je aansprakelijkheidsverzekering regelen. Je dekking aanpassen, je gegevens wijzigen, leef je uit. Al doe je het op een Thais strand met een kokoscocktail in je hand.

Als je meer wilt weten

De aansprakelijkheidsverzekering is een van onze woonverzekeringen. Als je meer wilt weten over de dekking van de aansprakelijkheidsverzekering, bekijk dan wat is verzekerd. Of lees de polisvoorwaarden.