Schade melden bij je aansprakelijkheidsverzekering

Heb je schade veroorzaakt? Meld de schade dan zo snel mogelijk. Dit kan het snelst via Mijn OHRA. Wij nemen dan contact op met de persoon die de schade heeft. En wij regelen de schade voor jou.

Dag en nacht hulp, ook in het buitenland

Stel, er is een noodsituatie of je hebt ’s nachts of in het weekend hulp nodig. Bel dan met onze hulpdienst: 026 400 23 10. Goed om te weten: we zijn dag en nacht bereikbaar, ook vanuit het buitenland.

Meld je schade liever niet online?

Schade melden gaat het snelst online. Als je dat niet wilt of kunt, dan kun je de schade natuurlijk ook telefonisch melden. Schriftelijk melden kan ook. Gebruik hiervoor ons schadeformulier (pdf).

Schade gemeld. En dan?

Heb je de schade online gemeld of met onze app? Dan kun je zelf in Mijn OHRA de status volgen van je schademelding. Nadat wij je schademelding hebben ontvangen, gaan wij hiermee aan de slag. Lees meer over de stappen van een schadeafhandeling.

Dit vergoeden we allemaal

Het is fijn te weten waar je allemaal voor verzekerd bent met onze aansprakelijkheidsverzekering. Als je precies wilt weten wat we vergoeden als je schade hebt veroorzaakt, bekijk dan onze polisvoorwaarden.