OHRA PhysiApp: online fysiotherapie

Nooit meer rennen door de regen om je fysiotherapie-afspraak te halen. Met PhysiApp doe je je fysio-oefeningen lekker thuis. Op de bank. Aan de keukentafel. Waar jij wilt. Van persoonlijke oefeningen tot contact met je fysiotherapeut.

Direct meedoen? 

Meedoen is heel simpel. Doorloop de 3 stappen:

Stap 1. Download de OHRA PhysiApp

Ga naar Google Play of de App Store en download de OHRA PhysiApp. 

Let op

Download de OHRA PhysiApp waarvan je hieronder de afbeelding ziet.

Stap 2. Kies voor 'Doorloop de check'

Met een korte online check wordt direct duidelijk of je gebruik kunt maken van online fysiotherapie. Goed om te weten: OHRA krijgt niets te zien van de resultaten van deze check. Je privacy is dus gewaarborgd.

Stap 3. volg het advies van de check op

  1. Je kunt direct aan de slag met PhysiApp
    Dat is mooi! Je kunt direct een afspraak voor een videoconsult plannen met een YorBody fysiotherapeut.
  2. Neem contact op met de online fysiotherapeut
    In dit geval is er meer achtergrondinformatie over je klachten nodig. Door contact op te nemen met de online fysiotherapeut kun je je klachten uitgebreider bespreken. Mogelijk kun je daarna aan de slag met online fysiotherapie met PhysiApp. Of je krijgt het advies om een afspraak te maken met je huisarts of fysiotherapeut voor een praktijkafspraak op locatie
  3. Neem contact op met je huisarts of fysiotherapeut voor een afspraak in de praktijk
    In dit geval is je aandoening helaas niet te behandelen met online fysiotherapie. Mogelijk kan je huisarts je verder helpen. Of kun je een afspraak met een fysiotherapeut in de buurt maken voor een bezoek in zijn of haar praktijk. Mogelijk kun je in overleg met je fysiotherapeut de behandeling in de praktijk wel ondersteunen met PhysiApp

1 PhysiApp traject = 1 behandeling!

Goed om te weten

1 volledig PhysiApp traject geldt als 1 fysiobehandeling. Het maakt daarbij niet uit hoe vaak je online contact hebt met je PhysiApp therapeut. 

Zijn je klachten helaas niet geschikt om te behandelen met online fysiotherapie via PhysiApp? En ga je voor je behandelingen naar de praktijk van de fysiotherapeut bij jou in de buurt? Dan gelden de normale voorwaarden voor je vergoeding

We willen graag je mening weten

Heb je gebruik gemaakt van PhysiApp? Dan willen wij graag weten hoe je dit ervaren hebt. Daarom is het mogelijk dat we je achteraf uitnodigen om een paar online vragen te beantwoorden. Natuurlijk hoeven wij niet te weten voor welke klachten je het online behandeltraject doorlopen hebt. We willen alleen graag weten wat jij vindt van deze nieuwe manier van contact met de fysiotherapeut. Net als met de korte online check is je privacy volledig gewaarborgd.

Problemen met aanmelden?

Neem dan contact met op met Physiapp via de mail. Geef in je mail aan dat het gaat om de aanmeldproblemen voor PhysiApp van OHRA en dat je een verzekerde bent van OHRA.