Omdat sporten met korting nóg leuker is...

Daarom krijg je met je OHRA Zorgverzekering korting op een fitnessabonnement bij een van de fitnesscentra van het Nationaal Gezondheidsplan (NGP) of High Five Health Promotion. Je kunt kiezen uit verschillende sportscholen. Zo vind je er altijd wel een die goed bij je past!

 • Sporten bij Basic-Fit

  • Je betaalt slechts € 17,30 per maand i.p.v. € 21,66. Dit is wel exclusief groepslessen. Wil je wel graag groepslessen volgen? Dan betaal je € 23,30 in plaats van € 27,08 per maand. Bekijk van te voren wel even of bij de club van je keuze groepslessen gegeven worden
  • Je betaalt geen inschrijfkosten
  • Je sluit een abonnement voor minimaal 12 maanden

  Direct profiteren?

  Meld je dan online aan. Het organisatie ID van OHRA is O81L38. Na aanmelden kun je inloggen op je persoonlijke pagina en kun je alle ins en outs op je gemak doornemen.

 • Sporten bij HealthCity

  • Je krijgt tot € 17,- korting op je abonnement. Health City hanteert vierwekelijkse tarieven in plaats van de maandtarieven weergegeven op de site van High Five. De exacte korting hangt af van de club die je kiest
  • Je krijgt 50% korting op het starttarief, inclusief 2 persoonlijke introductielessen
  • Je betaalt € 35,- (voor Amstelveen Premium € 65,-) inschrijfgeld. Daarvoor krijg je:
   - 2 keer een personal training van 45 minuten
   - 2 fitness sessies waar je van een instructeur de basis van kracht- en cardiotraining leert
   - Een persoonlijk digitaal sportschema
   - De mogelijkheid om een anderhalf durend college over primal foods bij te wonen
  • Je sluit een abonnement af voor minimaal 6 maanden

  Direct profiteren?

  Meld je dan online aan. Het organisatie ID van OHRA is O81L38. Na aanmelden kun je inloggen op je persoonlijke pagina en kun je alle ins en outs op je gemak doornemen.

 • Sporten bij fit20

  Fit in 20 minuten per week met de fit20 Personal Training. Bij fit20 heb je de keuze uit 2 soorten abonnementen:

  • 8% korting op het Exclusief Flex abonnement
  • 8% korting op het Exclusief Solo abonnement
  • Je betaalt geen inschrijfkosten

  Direct profiteren?

  Meld je dan online aan. Het organisatie ID van OHRA is O81L38. Na aanmelden kun je inloggen op je persoonlijke pagina en kun je alle ins en outs op je gemak doornemen.

Maar er is meer keuze…

Je krijgt ook voordeel bij andere sportscholen die zijn aangesloten bij High Five Fitness Network. Bekijk welke sportscholen bij jou in de buurt zijn aangesloten.

Wil je de voorwaarden, kortingen en duur van een abonnement bij een andere sportschool weten? Meld je dan eerst even gratis aan. Vul bij de vraag over het Organisatie ID de actiecode in: O81L38. Zodra je daarna inlogt op je persoonlijke pagina, kun je alle ins en outs op je gemak doornemen.

Waarom verschilt de korting of prijs per sportschool?

Dat heeft te maken met de faciliteiten die de sportschool heeft. Zo heeft de ene sportschool net even wat meer luxe dan de andere (bijvoorbeeld een sauna). Soms heeft een sportschool al een tijdelijke actie met extra korting. In dat geval kan de korting bij OHRA helaas even wat minder voordeel bieden. Je kunt dan uiteraard eerst profiteren van het aanbod bij de sportschool, voor je van de korting van OHRA gebruik maakt.

Ook de hier vermelde prijs voor een abonnement kan afwijken van de prijs die op de site van de sportschool staat. Wij tonen de abonnementsprijs per maand, een sportschool kan ervoor kiezen de abonnementsprijs per 4 weken te tonen. Hoewel de abonnementsprijzen ‘onder de streep’ hetzelfde zijn, kan het hierdoor lijken alsof er toch een verschil is. 

Heb je nog vragen of wil je meer informatie?

Neem dan contact op met de High Five Health Promotion/Intenz Gezondheidsplan klantenservice via 020 426 12 34. Of stuur een mail.

Goed om te weten over dit aanbod

 • Aanmelden kan tot en met 31 december 2022
 • Je moet je online aanmelden (zie hierboven onder 'Maar er is meer keuze'). Meld je je niet online aan, maar rechtstreeks bij een fitnesscentrum bij jou in de buurt? Dan geldt de korting helaas niet
 • Is je minimale abonnementsduur afgelopen? Dan wordt je abonnement automatisch verlengd. Je hebt dan een opzegtermijn van 1 maand
 • Dit aanbod geldt niet in combinatie met andere acties. Heb je al een abonnement bij één van de deelnemende sportscholen? Dan kun je dit helaas niet meteen inruilen voor een abonnement met korting. Dit kan wel na afloop van je huidige abonnement of als je je aanmeldt voor een nieuw abonnement