Vragen over Reaal Rechtsbijstandverzekering voor FNV leden

 • Wat betekent deze overzetting voor mij als klant van 'Reaal Rechtsbijstandverzekering voor FNV leden'?

  De verzekering loopt gewoon door bij Reaal en u kunt rekenen op de dienstverlening zoals u deze gewend bent. Twee maanden voor de einddatum van uw verzekering ontvangt u persoonlijk bericht van 'Reaal Rechtsbijstandverzekering voor FNV leden' en OHRA, met wat dit specifiek voor uw verzekering betekent.

 • Ik heb een vraag over mijn verzekering, met wie moet ik contact opnemen?

  U kunt contact opnemen met Reaal Rechtsbijstandverzekering voor FNV leden via telefoonnummer: 072 518 56 75.

 • Ik heb een vraag over de krachtenbundeling tussen VIVAT en OHRA, met wie kan ik contact opnemen?

  Lees hier verder als u algemene informatie over de krachtenbundeling tussen NN Group (OHRA) en VIVAT Schadeverzekeringen zoekt. Heeft u andere vragen? Neem dan contact op met OHRA

 • Wat betekent de overname voor mijn automatische incasso?

  Zolang uw polis nog loopt, blijft uw huidige verzekeraar de premie incasseren. Twee maanden voordat uw verzekering afloopt, ontvangt u hierover van 'Reaal Rechtsbijstandverzekering voor FNV leden' en OHRA meer informatie. Het is het makkelijkst als OHRA de premie automatisch gaat incasseren.

 • Mag OHRA mijn persoonsgegevens gebruiken zonder mijn toestemming?

  Nationale-Nederlanden Schadeverzekering Maatschappij N.V., waarvan OHRA deel uitmaakt, heeft VIVAT Schadeverzekeringen N.V. (VIVAT) overgenomen. OHRA is de nieuwe verzekeraar voor klanten van VIVAT bij een van de labels  ‘Reaal Dier & Zorg’, ‘nowGo’ en ‘Reaal Rechtsbijstandverzekering voor FNV leden’.

  Omdat u een overeenkomst heeft met Reaal mag OHRA uw persoonsgegevens gebruiken. Deze gegevens zijn nodig om u als klant goed te kunnen blijven helpen en te zorgen dat u goed verzekerd blijft. OHRA gebruikt de persoons- en productgegevens voor dezelfde doeleinden als Reaal nu doet. Reaal en OHRA houden zich daarbij aan de privacyregelgeving. Meer informatie over het gebruik vindt u in het privacy statement van OHRA.

 • Gaat mijn gratis FNV Werkongevallenverzekering ook over naar OHRA?

  Ja, ook uw gratis ongevallenverzekering gaat over naar OHRA. Dit betekent dat alle rechten en plichten, vanaf nu via OHRA gaan. Omdat de FNV Werkongevallenverzekering een gratis verzekering voor u is ontvangt u geen aparte communicatie hierover. Wilt u gebruik maken van deze verzekering? Neem dan contact met ons op.

 • Wat is er verzekerd met de gratis FNV Werkongevallenverzekering?

  Heeft u de gratis FNV Werkongevallenverzekering? Dan bent u verzekerd als er sprake is van een ongeval op de werkvloer waarbij sprake is van overlijden. Wij keren dan een eenmalig bedrag uit van € 1.250,-. Deze dekking is wereldwijd, maar u moet wel woonachtig zijn in Nederland. 

  Bent u 65 jaar of geen lid meer van de FNV? Dan verloopt de dekking van uw FNV Werkongevallenverzekering automatisch.