Eén verzekering voor al je vakanties

Of je nu in een jaar 4 keer op pad gaat in Europa of 3 maanden door Laos en Cambodja reist, met onze doorlopende reisverzekering ben je automatisch verzekerd. Tegen een voordelige premie. Je hoeft niets meer te regelen of bij te betalen als je er nog een weekje aan vastplakt.

Standaard al veel verzekerd

Iedere vakantie is anders en sommige dingen zijn altijd hetzelfde. Je neemt bijvoorbeeld altijd bagage mee. Er kan altijd wat gebeuren waardoor je hulp nodig hebt. En de plek waar je vakantie viert, kan beschadigd raken. Daarom is bij de doorlopende reisverzekering het volgende standaard verzekerd:

  • Je bagage. Je bepaalt zelf de hoogte van de dekking: Basis, Plus of Top
  • Hulpverlening voor jezelf. Medicijnen toesturen of administratieve hulp als je je paspoort verliest
  • Schade die je per ongeluk veroorzaakt aan je vakantieverblijf

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt

Bij onze reisverzekering kun je nog meer verzekeren. Al beseffen we dat je niet alles nodig hebt. Aan een wintersportdekking heb je niets als je naar Thailand gaat of lekker in je bikini op het Spaanse strand gaat liggen. Daarom heb je bij OHRA de keuze, welke aanvullende zaken jíj wilt verzekeren. Je kunt kiezen uit de volgende extra dekkingen:

  • Geld
  • Geneeskundige kosten
  • Hulpverlening voor je auto en motor
  • Ongevallen
  • Annulering
  • Wintersport

Al voordeliger bij 28 dagen vakantie

De verschillende dekkingen waar je uit kunt kiezen, vind je ook terug bij een kortlopende reisverzekering. Het grootste verschil met deze verzekering is de premie. Als je 4 weken per jaar op pad gaat met je gezin, ben je met een doorlopende verzekering al snel voordeliger uit. Lijkt dat veel, 28 dagen? Bedenk dan dat weekendjes weg in Nederland ook meetellen. En ook de reisdagen.

Meer gemak met de doorlopende reisverzekering

Een ander voordeel van de doorlopende reisverzekering is dat je het jezelf gemakkelijk maakt. Je hoeft maar 1 keer de verzekering af te sluiten en niet steeds voor ieder uitje. En als je aan het eind van het jaar nog even een extra tripje naar de zon boekt, betaal je daar geen cent méér voor.

Premie op basis van langste vakantie

De premie bepalen we op basis van je langste vakantie. Hoe langer een vakantie duurt, hoe meer risico je loopt. Als je 4 weken achterelkaar weg bent, betaal je minder premie dan als je 4 maanden weg bent. De grenzen liggen bij 45, 90, 180 en 365 dagen. Bij 4 weken blijf je ruim onder de 45 dagen. Bij 4 maanden zit je tussen de 90 en 180 dagen. En betaal je dus premie voor deze periode.