Polisvoorwaarden leenautoverzekering

Natuurlijk wil je precies weten waarvoor je bent verzekerd. Wil je je uitgebreid verdiepen? In onze polisvoorwaarden vind je alle details van onze leenautoverzekering.

Polisvoorwaarden

Polisvoorwaarden OHRA Leenautoverzekering (pdf)

Verzekeringskaart

Met de Verzekeringskaart van het Verbond van Verzekeraars zie je in een kort overzicht wat wel én niet gedekt is met de OHRA Leenautoverzekering. Je vergelijkt onze verzekering zo eenvoudig met leenautoverzekeringen van andere aanbieders. Voor een volledig overzicht kijk je in de polisvoorwaarden.

Verzekeringskaart leenautoverzekering

Contractduur

De verzekering begint op de startdatum en eindigt na de einddatum die je opgeeft als je de verzekering afsluit. Geef je de leenauto eerder terug aan de eigenaar, dan geldt deze datum als einddatum. 

Opzegtermijn

Je hoeft de verzekering niet op te zeggen. De verzekering stopt:

  • op het moment dat de lener (de sleutels van) de leenauto weer aan de eigenaar teruggeeft; 

of als dat eerder is;

  • op de datum die als einddatum is opgegeven bij het afsluiten van de verzekering.

Wij kunnen ook de verzekering stoppen. Bijvoorbeeld als jij of de lener niet langer in Nederland woont of gevestigd bent, of bij fraude. Kijk voor een volledig overzicht in de polisvoorwaarden in het hoofdstuk ‘Wanneer mogen wij de verzekering stoppen?’ 

Oude polisvoorwaarden

Alle polisvoorwaarden hebben nummers. Op je oude polis staat het nummer van de polisvoorwaarden die bij jouw verzekering horen.

Uitkeringsprotocol terrorisme

We hopen dat het jou nooit overkomt, maar je kunt te maken krijgen met terrorisme. In deze documenten lees je hoe wij hiermee omgaan en wat dat betekent voor je vergoeding.

Protocol afwikkeling claims (pdf)

Samenvatting protocol afwikkeling claims (pdf)

Toelichting protocol afwikkeling claims (pdf)