Contact met OHRA

Regel je verzekeringszaken online

Bij OHRA regel je eenvoudig zelf al je verzekeringszaken online. Wil je bijvoorbeeld bestanden uploaden voor je OHRA verzekering, een verzekering voor iemand anders regelen of opzeggen, of je zorgverzekering beheren? Wij helpen je hier op weg!

Documenten naar OHRA versturen

Voor sommige verzekeringen kan het soms nodig zijn om documenten naar ons te sturen. De volgende documenten kun je heel eenvoudig via de uploadfunctie in Mijn OHRA naar ons versturen:

  • Auto: Een leaseverklaring, werkgeversverklaring, buitenlandverklaring, een overdracht van je  schadevrije jaren of een vrijwaringsbewijs.
  • Huisdier: Een afstandsverklaring of overlijdensverklaring.
  • Woning: Een taxatierapport of aankoopnota van je woning.
  • Scheiding: Een verzoek om bij scheiding jullie gezamenlijke verzekering te splitsen of over te zetten op ander of eigen relatienummer.

Naar uploadfunctie in Mijn OHRA

Je zorgverzekering beheren

Direct je zorgverzekeringsgegevens inzien of wijzigen? Je regelt het heel eenvoudig via Mijn OHRA Zorgverzekering.

Bewindvoerders en curatoren

Ben je bewindvoerder of curator voor een klant met een OHRA schadeverzekering? Dan kun je in een paar stappen het bewind of de onder curatele stelling aanvragen om de verzekering(en) te beheren.

Let op:
Behartig je de belangen van een klant met een OHRA Zorgverzekering? Bel dan 026 205 21 65.

Opzeggen verzekering als tussenpersoon

Als tussenpersoon kun je een OHRA verzekering van je klant bij ons opzeggen. Dat doe je eenvoudig via ons opzegformulier.