Eropuit met een geleende auto: de leukste minivakanties!

Je hebt net je beste vriendin naar Schiphol gebracht voor een weekendje Barcelona en als dank mag jij haar auto gebruiken tot ze terug is. Heerlijk! Je kunt nu makkelijk en voordelig een paar dagen erop uit om vakantievitaminen te tanken. Een minivakantie met maximale ontspanning. En nu je tijdelijk een auto tot je beschikking hebt, ben je lekker flexibel. Dus, wat ga je doen in je minivakantie?

3x de ideale minivakantie

1.    Genieten in eigen land

Ga eropuit in Nederland. Dan ben je snel op de plaats van bestemming. En ons landje heeft veel te bieden. Van pretpark tot strandwandeling. Van bourgondisch genieten in Limburg tot varen op de Friese meren. Waar ben je aan toe? Uitwaaien? Een adrenalinekick? Een sportieve uitdaging? Of ontspanning?

2.    De grens over

Nu je een auto tot je beschikking hebt, kun je er natuurlijk ook voor kiezen de grens over te rijden. Ga bijvoorbeeld heerlijke Vlaamse frieten eten in Brugge, of bezoek de sprookjesachtige dorpen in de Elzas. Of wat dacht je van een dagje shoppen in Düsseldorf? Een paar dagen in het buitenland geven je echt dat ultieme vakantiegevoel!

3.    Een stad ontdekken

Een nieuwe stad ontdekken is altijd interessant. Of je nu cultuur wilt snuiven, langs plaatselijke winkeltjes wilt struinen, of selfies wilt maken voor bekende toeristische trekpleisters. Je kunt een stedentrip doen in eigen land, maar ook in het buitenland. Met de auto zit je al in een paar uur in Keulen, in Brussel, of zelfs in Parijs!

Wel even vooraf regelen

Wat je ook kiest, je wilt onbezorgd genieten. Een goede verzekering afsluiten voor de geleende auto is dus wel een aanrader. Want je moet er toch niet aan denken dat er wat met de auto van je vriendin gebeurt. OHRA biedt een tijdelijke Leenautoverzekering aan, deze sluit je dezelfde dag nog af voor de dagen dat jij de auto leent.

Ga je met haar auto naar het buitenland? Check dan even het dekkingsgebied van haar autoverzekering. Eventueel kun je ook zelf de buitenlanddekking meeverzekeren met de OHRA Leenautoverzekering. Zo gedaan en het maakt je minivakantie wel zo relaxed.

Ook interessant voor jou

Is jouw auto klaar voor de wintersport?

Lees hoe je je goed voorbereid.

Winterkamperen

Leuk alternatief voor wintersport!

Thuis op vakantie

De leukste tips voor jouw staycation.

Diefstal van je skispullen

Hoe je het kunt voorkomen en wat je doet als het tóch gebeurt