OHRA Ongevallenverzekering: je kunt er maar beter nu aan denken

En ineens is alles anders. Door een ernstig ongeluk ben je zwaar gewond geraakt. Een drama voor jezelf. Voor je partner. Je gezin. Of vrienden. Dat drama wordt alleen maar groter als de schade nog betaald moet worden. Met de OHRA Ongevallenverzekering hoeft dat niet. Je dierbaren hebben al genoeg aan hun hoofd.

Omdat het al moeilijk genoeg is voor jou en je dierbaren

  • Ook een uitkering als je nog andere uitkeringen krijgt
  • Werelddekking, dus ook een vergoeding als iets op vakantie gebeurt
  • Ook voor ongevallen op het werk
  • Speciale dekking voor als je kinderen hebt

Extra geld na een ernstig ongeluk

De kosten die je moet maken na een ernstig ongeluk zijn vaak hoog. Je moet bijvoorbeeld je huis aanpassen. Dat geld krijg je als je een OHRA Ongevallenverzekering hebt afgesloten. Hoeveel je precies krijgt, heeft te maken met het pakket dat je hebt gekozen en – bij blijvende invaliditeit – met het percentage dat je blijvend invalide bent. Je kunt kiezen uit 3 pakketten. Net wat je denkt dat nodig is.

Ook je kinderen (en hun gebit) verzekerd

Als je de verzekering aanvraagt voor ‘gezin/samenwonend met kinderen’ zijn je kinderen extra verzekerd: speciaal voor hen is er de dekking tandheelkunde.

Als je de ongevallenverzekering dan toch nodig hebt

Een ongevallenverzekering is echt zo’n verzekering waarvan je liever niet gebruik maakt. Maar als dat – helaas -  toch zo is, hoop je op een snelle afhandeling. En een ruime vergoeding. Zonder problemen als je ook van een andere verzekeraar of instantie een uitkering krijgt. En zonder ingewikkelde procedures. Want dat is wel het laatste waar je je mee bezig wilt houden. Dat snappen we. En daar houden we rekening mee.