• Zelf online je verzekering afsluiten
  • Je schade snel afgehandeld
  • Vandaag nog geregeld

Ieder z’n vak

Doen waar je goed in bent. Daar gaat het toch om? Als ondernemer wil je dus vooral ondernemen. En je niet bezighouden met het afdekken van de risico's die je loopt als zzp'er in de zakelijke dienstverlening. Dat is wel het laatste punt op je to-dolijst! Goed nieuws, want bij OHRA regel je dit gemakkelijk en snel online. In duidelijke taal leggen we uit wat je precies verzekert. En je ziet meteen wat het kost. Wil je een zzp-verzekering afsluiten? Dan is dat dezelfde dag nog geregeld. Zo kun jij weer doen wat jij het liefst doet: ondernemen!

Onze zzp verzekeringen voor de zakelijke dienstverlener

Onze verzekeringen zijn er voor zelfstandigen zonder personeel met een eenmanszaak of bv. Je kunt de verzekeringen afsluiten als je in de zakelijke dienstverlening werkt. Bekijk of je met jouw beroep een zzp-verzekering kunt afsluiten.

Bedrijfs­aansprakelijkheids­verzekering zzp

Verzekert schade aan anderen of hun spullen, die je tijdens je werk veroorzaakt.

Inboedelverzekering zzp

Verzekert je zakelijke inboedel bij bijvoorbeeld inbraak, storm of brand op je werkplek.

Rechtsbijstand­verzekering zzp

Zorgt voor juridisch advies bij vragen en conflicten.

Laptop- en tabletverzekering zzp

Verzekert schade aan of diefstal van je zakelijke laptop of tablet.

Veelgestelde vragen

De meestgestelde vragen over zzp-verzekeringen hebben we al beantwoord. De kans is groot dat je hier het antwoord vindt op jouw vraag.
Is dat niet zo? Bel ons dan gerust op 026 400 40 20, wij helpen je graag.

Welke verzekering heb ik nodig als zzp'er?

Dat hangt af van het werk dat je doet en de risico's die daarbij horen. OHRA biedt 4 verzekeringen aan voor zzp'ers in de zakelijke dienstverlening. Bij elke verzekering vind je voorbeelden van situaties die jou kunnen overkomen. Die helpen je op weg om de juiste verzekering te vinden.

Waar vind ik de polisvoorwaarden?

Onder het kopje Dekking vind je een link naar de polisvoorwaarden. Als je een zzp-verzekering hebt afgesloten, vind je de polisvoorwaarden ook via Mijn OHRA Zzp.

Waarop baseert OHRA mijn premiebedrag?

De premie die je betaalt, verschilt per verzekering en hangt af van een aantal factoren. Denk aan het verzekerde bedrag dat je kiest, het eigen risico en je omzet. Je kunt bij elke verzekering eenvoudig online je premie berekenen.

Moet ik een account aanmaken om een verzekering af te sluiten?

Om een verzekering af te sluiten hoeft dat niet. Na het afsluiten, ontvang je van ons een link om je aan te melden bij Mijn OHRA Zzp. Met een account beheer je eenvoudig online je verzekeringen. Je kunt je polis inzien en gegevens wijzigen.

Kan ik mijn verzekering dagelijks opzeggen?

Ja dat kan. Dit kun je eenvoudig zelf doen via Mijn OHRA Zzp.

Waarom heb ik een account nodig?

Als je een account aanmaakt voor Mijn OHRA Zzp, beheer je eenvoudig zelf je gegevens en heb je direct inzicht in jouw zzp-verzekeringen. Ook een schade meld je dan snel en gemakkelijk online. Na het aanvragen van je verzekering, ontvang je de aanmeldlink per mail.

Ik wil mijn auto ook verzekeren, kan dat?

Ja, dat kan, als je rijdt in de auto die je privé hebt gekocht. OHRA heeft geen aparte zakelijke autoverzekering. Wel kun je bij ons als zzp'er de particuliere autoverzekering afsluiten. Hiervoor gelden een paar voorwaarden. Je auto mag niet op naam van de zaak staan. Daarnaast gebruik je de personenauto niet om tegen betaling goederen of personen te vervoeren.

Ik ben maar een paar uur per week bezig met mijn activiteiten. Waarom word ik hierom dan helemaal afgewezen?

Verzekeren gaat over het afdekken van risico’s. Die risico’s zijn voor alle activiteiten en per verzekering anders. We verzekeren (nog) geen activiteiten die erg hoge risico’s kennen.

Op dit moment kom je alleen in aanmerking voor onze verzekeringen als je activiteiten in onze lijst staan. Staan je activiteiten niet in de lijst, dan kunnen we je helaas niet verzekeren. Ook als je maar een klein deel van je tijd aan deze activiteit besteedt. De activiteiten worden gelijkwaardig gewogen. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen hoofd- en nevenactiviteiten.

De KvK-gegevens die jullie tonen komen niet overeen met wat ik doe.

We halen de gegevens op bij de KvK. Klopt het niet wat er staat, pas je gegevens dan aan bij de KvK. Op basis van de activiteiten die geregistreerd zijn bij de KvK bepalen we of we je kunnen verzekeren of niet. Als deze niet up-to-date zijn, pas ze dan eerst aan bij de KvK.