Polisvoorwaarden zzp-verzekeringen

Wij snappen dat je precies wilt weten waarvoor je verzekerd bent. Daarom vind je hier een pagina met polisvoorwaarden. Hierin vind je alle informatie over je zzp-verzekeringen.

Oudere polisvoorwaarden

Alle polisvoorwaarden hebben nummers. Op je oude polis staat het nummer van de polisvoorwaarden die bij jouw verzekering horen.

Veelgestelde vragen

Beëindiging zzp-verzekering

 • Kan ik voor de einddatum van mijn zzp-verzekering nog zaken wijzigen?​

  Het is beperkt mogelijk om wijzigingen door te voeren. Als je wat wilt wijzigen, neem dan contact op via 026 400 40 20 of stel je vraag via WhatsApp. Ons nummer is 06 20 14 06 59 . Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 15.00 uur. Wij helpen je graag.

 • ​ Kan ik als OHRA-klant nog een nieuwe zzp-verzekering (erbij) afsluiten?

  Nee, je kunt geen nieuwe zzp-verzekeringen meer bij ons afsluiten.

 • Hoe lang kan ik nog in Mijn OHRA Zzp?

  Na de beëindiging van je zzp-verzekering kun je in ieder geval nog tot 12 maanden erna de informatie en documenten in Mijn OHRA Zzp bekijken.

 • ​ Tot wanneer kan ik bij schade gebruik maken van mijn zzp-verzekering?

  Een schade kan gemeld worden binnen 3 jaar na het ontstaan van de schade. Uiteraard moet je een schade wel zo snel mogelijk bij ons melden. Het ontstaan van de schade moet tijdens de looptijd van de zzp-verzekering plaatsvinden, anders is er geen dekking. Er is wel een uitzondering bij de incassobijstand op de rechtsbijstandverzekering zzp: deze verzekering geeft al dekking 3 maanden voordat de verzekering werd afgesloten. 

 • Mijn vraag staat er niet bij

  Bel ons dan op telefoonnummer 026 400 40 20 of stel je vraag via WhatsApp. Ons nummer is 06 20 14 06 59 . Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 15.00 uur. Wij helpen je graag.

Zakelijke inboedelverzekering

 • Zijn de producten die ik verkoop/maak ook verzekerd?

  Nee, producten die je verkoopt/maakt vallen niet onder je inboedel. Deze worden dus niet gedekt door de OHRA zakelijke Inboedelverzekering zzp.

Rechtsbijstandverzekering zzp

 • Waar kan ik terecht met juridische vragen?

  Op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.30 uur kun je voor juridische vragen bellen met de OndernemersDesk van DAS op 088 - 327 98 00. Je kunt je vragen ook online stellen of via e-mail op ondernemersdesk@das.nl.