Zzp-verzekering

Helaas niet langer beschikbaar

Had jij een ZZP verzekering bij OHRA?

 • Meld schade die tijdens de looptijd van je verzekering ontstond
 • Bekijk de polisvoorwaarden van je verzekering

Je kunt geen zzp-verzekeringen meer afsluiten bij OHRA

Had je bij ons een zzp-verzekering? Deze is per 1 mei 2023 gestopt. Het is daarom ook niet meer mogelijk om in te loggen met Mijn OHRA-Zzp. Wil je een schade melden? Dan kan dit telefonisch via 026 400 40 40. Het is wel belangrijk dat de schade tijdens de looptijd van je zzp-verzekering is ontstaan en niet ouder is dan 3 jaar. Je kunt op onze website de verzekeringsvoorwaarden bekijken. Heb je hier nog vragen over? Bekijk dan onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Direct regelen

Veelgestelde vragen zzp-verzekeringen

 • Mijn OHRA Zzp-verzekering is gestopt. Wat betekent dit voor mij?

  Je zzp-verzekering is gestopt per 1 mei 2023. Je kunt op onze website de polisvoorwaarden van je zzp-verzekering inzien. Je kunt ook nog schade melden binnen 3 jaar na het ontstaan. Het is wel belangrijk dat je dit zo snel mogelijk doet én dat de schade tijdens de looptijd van je zzp-verzekering ontstond. Je kunt je schade telefonisch via 026 400 40 40 bij ons melden.

 • Hoe kan ik een schade melden nu mijn zzp-verzekering is gestopt?

  Je kunt je schade melden via telefoonnummer 026 400 40 40. Het is belangrijk dat je de schade zo snel mogelijk bij ons meldt én dat de schade tijdens de looptijd van je zzp-verzekering ontstond.

 • ​ Tot wanneer kan ik schade melden?

  Je kunt een schade binnen 3 jaar na het ontstaan melden. Meld je schade telefonisch bij ons via telefoonnummer 026 400 40 40

 • Waar vind ik de polisvoorwaarden en hoe lang kan ik ze nog bekijken?

  Je kunt je polisvoorwaarden hier terugvinden. De polisvoorwaarden van je zzp-verzekering kun je niet meer inzien in Mijn OHRA-Zzp. Je kunt de polisvoorwaarden tot 3 jaar na het beëindigen van je verzekering ook telefonisch opvragen.

 • Ik kan niet meer in Mijn OHRA Zzp. Hoe kan ik mijn schadegegevens of de polisvoorwaarden bekijken?

  Omdat de OHRA Zzp-verzekering is gestopt, is het niet meer mogelijk om in te loggen op Mijn OHRA Zzp. Je kunt je schadegegevens en polisvoorwaarden telefonisch per mail of schriftelijk opvragen. We bewaren je schadegegevens tot 7 jaar na het beëindigen van je verzekering. De polisvoorwaarden bewaren we tot 3 jaar na de beëindiging.

 • Waarom stopt OHRA met zzp-verzekeringen?

  We gaan ons volledig richten op particuliere verzekeringen. We stoppen daarom met de zakelijke verzekeringen.

 • De verzekering stopt. Krijg ik nog wel een jaaropgave voor de Belastingdienst?

  Nadat je verzekering is gestopt, ontvang je in januari van het eerstvolgende kalenderjaar een jaaropgave. Deze kun je telefonisch bij ons opvragen via 026 400 40 40.

 • Waar kan ik terecht met juridische vragen?

  Op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.30 uur kun je voor juridische vragen bellen met de OndernemersDesk van DAS op 088 - 327 98 00. Je kunt je vragen ook online stellen of via e-mail op ondernemersdesk@das.nl.

 • Mijn vraag staat er niet bij

  Wij helpen je graag. Bel ons op telefoonnummer 026 400 40 40. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur. In het weekend zijn we gesloten.