8 november 2018  | Persbericht

OHRA maakt zorgpremie 2019 bekend

De maandpremie voor de OHRA Zorgverzekering is in 2019 € 116,30. Deze prijs is inclusief 8% online korting. Hiermee stijgt de premie van de basisverzekering ten opzichte van 2018 met € 8,34 (7,7%) per maand. De premiestijging van de basisverzekering komt onder meer door een stijging van de zorgkosten. De prijs van de aanvullende verzekeringen van OHRA daarentegen blijft gelijk of daalt.

Premie 2019

Net als voorgaande jaren zet OHRA Zorg een deel van haar eigen reserves in om de stijging van de premie van de basisverzekering te dempen. Maurice Koopman, directeur OHRA: “We zien de zorgkosten jaarlijks toenemen. Hierdoor stijgt ook dit jaar de premie van de basisverzekering. Daarom zijn we blij dat de aanvullende verzekeringen van OHRA in prijs gelijk blijven of dalen. Zo kan OHRA ook dit jaar haar klanten een aantrekkelijke verzekering bieden.”

Zorg. Zonder. Gedoe.

OHRA Zorg maakt het haar klanten zo makkelijk mogelijk. Zo heeft de klant bij OHRA altijd vrije zorgkeuze. Hij kiest zelf door welke therapeut, arts of zorgverlener hij zich laat behandelen, zonder extra kosten achteraf. Ook als OHRA geen contract heeft met de zorgaanbieder. Dat is verzekeren zonder Paarse Krokodillen.

Spoedeisende zorg in het buitenland

Daarnaast biedt OHRA Zorg dit jaar de module ‘OHRA Zorgverzekerd op reis’, voor spoedeisende zorg in het buitenland. Hiermee is de klant verzekerd van spoedeisende zorg wereldwijd, ook in landen waar de zorg duurder is dan in Nederland. De module zit standaard in alle aanvullende verzekeringen, maar is ook apart af te sluiten naast de basisverzekering.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op via media@ohra.nl of +31 (0)26 400 71 05.

Over OHRA Zorg

Bij OHRA Zorg sluiten de klanten direct en zelf hun verzekeringen af. OHRA Zorg staat voor Direct Geregeld: duidelijke verzekeringen, goede service en eenvoudige oplossingen. Dat is verzekeren zonder Paarse Krokodillen. Onze klanten regelen al hun verzekeringszaken zelf, direct en eenvoudig met de OHRA App, via de website www.ohra.nl of telefonisch. OHRA Ziektekostenverzekeringen N.V. en OHRA Zorgverzekeringen N.V. zijn beiden onderdeel van CZ Groep. De distributie van de zorgverzekeringen gebeurt onder de handelsnaam OHRA Zorg door Distributie Zorgverzekeringen BV, onderdeel van NN Group.