Als een dierbare is overleden

Is er iemand uit je omgeving overleden? Naast het verwerken van het verlies moet er dan vaak veel geregeld worden. Wij maken de praktische zaken graag zo makkelijk mogelijk voor je.

Neem contact met ons op

Als de overledene een verzekering, of hypotheek bij ons heeft, vragen we je contact op te nemen via telefoonnummer 026 400 40 40. Dan kunnen we je verder helpen. We zijn bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 15.00 uur.

Welke informatie hebben we van je nodig?

Voor onze administratie hebben we vaak extra informatie nodig. Zoals een kopie van de akte van overlijden en een kopie van een legitimatiebewijs. In ons telefoongesprek vertellen we je precies wat we nodig hebben.

Heeft de overledene een OHRA Zorgverzekering?

We vertellen je graag wat er gebeurt met de zorgpolis.

Heeft de overledene onze uitvaartverzekering of andere levensverzekering?

Als er een uitvaartverzekering is, dan kun je ons altijd bellen op 026 400 48 90. En dan bedoelen we ook echt altijd: 7 dagen per week, 24 uur per dag.

Je kunt een overlijden ook online melden. Dat kan voor onze uitvaartverzekering, maar ook voor andere levensverzekeringen. Bijvoorbeeld een direct ingaande lijfrente, een spaarverzekering of hypotheekverzekering.

Is je huisdier overleden en heb je onze huisdierenverzekering?

Dan zorgen wij er natuurlijk voor dat je verzekering stopt. Lees hierover meer bij huisdierenverzekering opzeggen.