Welkom bij OHRA

Nationale-Nederlanden Schadeverzekering Maatschappij N.V., waarvan OHRA deel uitmaakt, heeft in 2020 VIVAT Schadeverzekeringen N.V. (VIVAT) overgenomen. Daarmee is OHRA de verzekeraar geworden voor klanten van VIVAT bij de labels ‘Reaal Dier & Zorg’, ‘nowGo’ en ‘Reaal Rechtsbijstandverzekering voor FNV leden’.

Wat betekende dat voor VIVAT-klanten? 

De verzekeringen van klanten van VIVAT zijn per de eerste verlengingsdatum overgezet naar OHRA. OHRA werd hiermee de nieuwe verzekeraar.

Hoe ging dit 'overzetten' van verzekeringen?

Twee maanden voor de einddatum van hun verzekering, ontvingen klanten van VIVAT persoonlijk bericht over de wijze van overzetten van de polis(sen) naar OHRA. OHRA zorgde ervoor dat klanten goed verzekerd bleven.

Wat moesten VIVAT-klanten zelf doen?

VIVAT klanten hoefden niets te doen en ontvingen bericht van VIVAT en OHRA zodra hun verzekering werd overgezet. Voor een wijziging op hun lopende VIVAT verzekering konden zij contact opnemen met de klantenservice van VIVAT totdat hun verzekering was overgezet naar OHRA. 

Wil je meer informatie over de krachtenbundeling van VIVAT en NN Group?

Op deze krachtenbundeling pagina lees je ook meer over de juridische structuur en onderlinge relatie binnen NN Group N.V. van de betrokken verzekeraars. Het gaat daarbij om VIVAT Schadeverzekeringen N.V. en het verzekeringsonderdeel OHRA van Nationale-Nederlanden Schadeverzekering Maatschappij N.V..