Ons TOP-programma voor de beste affiliates

Is je website of nieuwsbrief de laatste tijd een commercieel succes gebleken? Heb je een methode ontwikkeld waarmee je website in de nabije toekomst veel oplevert? Dus ben je een topper op het gebied van websales? Dan ben je gemaakt voor ons TOP-programma.

Ben jij een TOP’er?

Het TOP-programma is ons programma voor Trusted OHRA Publishers. Dus voor publishers die we ons speciale programma toevertrouwen. Je bent zo’n Publisher als je aan deze 3 voorwaarden voldoet: 

  • Je hebt bewezen dat je via je website veel verkoopt
  • De afgelopen 3 maanden heb je minstens 15 sales gehad. Of je hebt laten zien dat je een promotiewijze hebt waarmee je veel verkoopt
  • Je hebt laten zien dat je enthousiast bent. Je wilt graag samen groeien en zo een win-winsituatie creëren. Voor jou. En voor OHRA

Voldoe je aan deze 3 voorwaarden? Dan ben je een TOP’er!

Wat zit er standaard in het TOP programma?

Je bent als eerste op de hoogte van nieuwe acties

Als TOP-affiliate krijg je het als eerste te weten als we nieuw materiaal hebben om onze acties te promoten. Hierdoor kun je je al goed voorbereiden voordat de actie live gaat.

Je krijgt persoonlijke service van OHRA

Als ‘gewone’ affiliate communiceer je over de acties via onze netwerken. Maar als TOP-affiliate kun je direct contact opnemen met onze online marketing afdeling. Zo kun je snel met ons schakelen en het programma naar je wensen inrichten.

Extra verdiensten als je verkoopt

Een affiliate werkt voor een standaard tarief. Ben je een TOP’er, dan kun je per verkocht product extra verdienen. Als het budget het toelaat, natuurlijk.

Uitnodiging voor de OHRA Affiliate Events

Samen met andere TOP affiliates word je uitgenodigd voor het OHRA Affiliate Event. Centraal staat: verbeteren, kennis delen en elkaar leren kennen op een informele manier.

Waar kun je ook nog voor kiezen?

Als deelnemer aan het TOP-programma kun je kiezen voor extra mogelijkheden. Met deze opties verloopt het proces sneller en kun je beter verkopen.

Prefillen

Hebben klanten de informatie al een keer opgevraagd? Bij sommige producten kun je dan de formulieren al vooraf laten invullen. 

Co-branded pages

Met een co-branded page laat je klanten zien dat je een betrouwbare partner van OHRA bent. Op een OHRA-pagina die voor jouw relevant is kunnen we jouw logo tonen.

Voor jouw site gemaakt materiaal

We kunnen materiaal maken die aansluit op jouw wensen. Hierbij gaan wij uit van jouw ervaring met je publiek en onze ervaringen met de doelgroep.

Uitzonderingen op promotiewijze

Als TOP’er kun je soms onze producten promoten op een manier die wij meestal niet toestaan. Bijvoorbeeld via social media advertising. 

De onderdelen staan niet vast

Het TOP-programma bespreken we regelmatig. Op basis hiervan passen we sommige onderdelen aan. Of we verwijderen ze en vervangen ze door nieuwe onderdelen. Die beter passen bij ons, bij onze TOP’ers en deze tijd.

Ja, ben jij onze TOP’er?

Heb je interesse? En vind je jezelf geschikt om TOP-affiliate te zijn? Meld je dan aan voor ons TOP-programma. Let op: we beoordelen je aanvraag samen met onze affiliate-netwerken, maar wij beslissen of je mee kunt doen of niet.