Jaaroverzichten OHRA Bank

Voor alle rekeningen die zijn omgezet naar Nationale-Nederlanden staat het jaaroverzicht en de jaaropgaaf vanaf medio februari voor je klaar in mijn.nn.

Je jaaroverzichten op papier? 

Open het overzicht dat je wil printen. Klik daarna op de rechtermuisknop en kies voor ‘Afdrukken’. Of houdt de toetsen Ctrl en P tegelijk ingedrukt.

Wat staat er op je jaaroverzicht(en)?

Op het jaaroverzicht vind je een overzicht van je rekening(en) bij OHRA Bank, met het saldo op 1 januari 2019 en een 0,- saldo op 31 december 2019. Daarnaast ontvang je een jaaroverzicht van Nationale-Nederlanden met een 0,- saldo op 1 januari 2019 en het saldo per 31 december 2019.

Dit geldt ook voor de jaaropgaaf die je bij een uitkerende rekening krijgt. In de jaaropgaaf staat hoeveel je bruto uitgekeerd hebt gekregen in 2019. En hoeveel je hebt betaald aan belasting en sociale premies.

Je belastingaangifte

Wij sturen de gegevens die op je jaaroverzicht(en) staan ook naar de Belastingdienst. De Belastingdienst zorgt ervoor dat deze gegevens in je vooringevulde aangifte staan. Je hebt je jaaroverzicht(en) dus alleen nodig om te controleren of alles klopt. Dat is wel zo makkelijk.

Vragen over de jaaroverzichten?

Heb je nog een vraag over je jaaroverzicht? Neem dan contact op met Nationale-Nederlanden Bank.