Zorgverzekering

Het leven is onvoorspelbaar en dat vraagt om een zorgverzekering waar je op kunt rekenen, wat er ook op je pad komt. Daarom is onze zorgverzekering lekker flexibel.

 • Kies zelf je zorgverlener. We betalen de rekening in de meeste gevallen volledig
 • Makkelijk declareren via de app
 • Module OHRA Gezond

Zorg. Zonder. Gedoe.

Wij begrijpen dat je niet te veel tijd kwijt wilt zijn aan je zorgverzekering. Daarom maken we je het zo makkelijk mogelijk. Declareren doe je heel eenvoudig met de OHRA App. Bovendien kies je zelf je zorgverlener. Bijvoorbeeld je arts, fysio of ziekenhuis. Als de kosten verzekerd zijn, vergoeden wij meestal 100% van de rekening. Er zijn 2 uitzonderingen. Maak je gebruik van een niet gecontracteerde zorgverlener binnen GGZ en wijkverpleging (thuiszorg)? Dan wordt 75% van de rekening betaald, waarbij rekening wordt gehouden met het maximum tarief. De rest betaal je zelf.

Korting voor oud medewerkers van Stellantis Nederland

Natuurlijk bepaal je zelf welke zorgverzekering voor jou het beste is. En wat je betaalt. Maar je wilt vast niet te veel betalen. Daarom krijgen oud medewerkers van Stellantis Nederland 5% korting op de OHRA Zorgverzekering. En: je hele gezin profiteert mee. Kinderen tot 18 jaar zijn zelfs helemaal gratis meeverzekerd.

Maar: collectief verzekeren is méér dan korting

Zo werk je als collectief verzekerde op een makkelijke én leuke manier aan een gezonde levensstijl. Jij kiest de manier die bij jou past:

 • Met de module OHRA Gezond, met onder andere een gezondheidscheck
 • Met Welly app, waarmee je onder begeleiding van een persoonlijke coach vitaler wordt in slechts 14 minuten per dag

Maar ook wij weten dat je je geld maar één keer kunt uitgeven. Daarom geven we je graag tips hoe je zélf invloed kunt uitoefenen op de kosten van je zorgverzekering. Kijk verder dan alleen de premie. Want een lage premie wil niet per se zeggen dat je ook goedkoper uit bent… Lees er meer over in ons blog.

De flexibele zorgverzekering

Het leven is onvoorspelbaar en dat vraagt om een verzekering waar je op kunt rekenen, wat er ook op je pad komt. Dat begrijpt OHRA en daarom is de zorgverzekering lekker flexibel. Met:

 • Onze unieke Fysio Meeneemservice
  Neem tot 9 behandelingen mee naar het volgende jaar
 • Een Tandongevallendekking
  Bij een aanvullende (tandarts)verzekering, tot € 20.000,- per ongeval
 • 100% buitenlanddekking
  Met een volledige vergoeding van spoedeisende zorg als je aanvullend bent verzekerd, waar ter wereld je ook bent
 • SkinVision
  Ontdek binnen 30 seconden of een huidvlekje verdacht is. Of niet
 • App Vraag de dokter
  Chat direct met een verpleegkundige. Wanneer het jou uitkomt
 • OHRA PhysiApp
  Online fysiotherapie met PhysiApp. Op de bank. Aan de keukentafel. Waar jij wil

En met de OHRA Klantvoordelen krijg je zelfs nog meer voordeel: je krijgt namelijk korting op allerlei behandelingen en hulpmiddelen. De korting komt rechtstreeks van de aanbieder, zonder tussenkomt van OHRA. Jij betaalt er dus geen cent extra voor.

Al voor zorg verzekerd bij OHRA?

Ben je al voor zorg verzekerd bij OHRA? En wil je iets wijzigen of je polis inzien? Regel het direct in Mijn OHRA Zorgverzekering.

Wijzig je polis Bekijk je polis