Zorgverzekering

Met de collectieve zorgverzekering van OHRA heb je een uitstekende zorgverzekering. Met goede zorg als je onverhoopt zorg nodig hebt. Maar óók als je eigenlijk nooit echt ziek bent. Want bij de collectieve zorgverzekering van OHRA gaat het om méér dan je lichamelijke gezondheid. Het draait om vitaliteit.

  • Kies zelf je fysio, ziekenhuis of specialistische kliniek
  • Plus pakket OHRA Gezond
  • Ook voordeel als je niet ziek bent

De voordelen van de OHRA Zorgverzekering

Als je onverhoopt zorg nodig hebt, dan wil je het beste voor jezelf. Wij vinden het logisch dat je snel en goed geholpen wordt door de zorgverlener van jouw voorkeur. De fysio om de hoek bijvoorbeeld. Of de specialistische kliniek, waar je snel terecht kunt. Met de collectieve zorgverzekering van OHRA, kies jij zelf je huisarts, fysio, ziekenhuis of specialistische kliniek.

Daarnaast krijg je standaard de nodige extra’s waardoor jij verzekerd bent van uitstekende zorg op die momenten dat jij het nodig hebt. Zoals toegang tot online GGZ, onze Fysio Meeneemservice, Wachtlijstbemiddeling of handige eHealth oplossingen. Zomaar een greep uit de extra’s van de OHRA Zorgverzekering.

Meer weten?

Check dan in het menu hieronder ‘Zorgverzekering overzicht’.

En: collectieve meerwaarde

Met OHRA ben je verzekerd van goede zorg als je deze onverhoopt nodig hebt. Maar ook als je eigenlijk nooit ziek bent, hebben we oog voor jou. Want bij de collectieve zorgverzekering van OHRA gaat het om méér dan je lichamelijke gezondheid. Het draait om vitaliteit.

Met de collectieve zorgverzekering van OHRA werk je dan ook op een leuke en makkelijke manier aan jouw vitaliteit. Dat kan met het gratis pakket OHRA Gezond, standaard bij jouw collectieve zorgverzekering. Met onder andere:

  • Persoonlijke gezondheidscheck t.w.v. € 62,50
  • Online mindfulness t.w.v. € 60,-
  • Persoonlijke geldplannen
  • Well-being platform Recharge360. Met coach. T.w.v. € 124,50

Mooi als je wel een steuntje in de rug kunt gebruiken. Maar óók als je over het algemeen OK in je vel zit. Want zeg eens eerlijk… hoe vitaal ben jij? ’s Avonds bankhangen of wandelen? Gezond koken of een afhaalhap? Niemand kan altijd even energiek zijn. Vaak weten we wel wat we moeten doet om (nog) beter in ons vel te zitten. We doen het alleen niet. Het gratis pakket OHRA Gezond helpt je daarbij. Zodat jij goed, beter, bést in je vel zit!

Meer weten?

Check dan in het menu hieronder ‘OHRA Gezond’ en haal eruit wat erin zit!

Jouw leven, jouw zorg. Keuzevrijheid die vérder gaat

Bij OHRA sta jij aan het roer en heb jij zelf de regie in handen. Jouw wensen en keuzes staan voorop. Want het is jouw leven, jouw zorg. Dat is wat wij bij OHRA échte keuzevrijheid noemen. Het gaat er ook om dat jij de zorg krijgt op het moment dat je zorg nodig hebt. Dat je vitaler kunt worden op jouw manier. En dat jij zelf jouw zorgpakket samenstelt, waarbij je verschillende mogelijkheden krijgt om je kosten te spreiden of te verlagen.

Meer weten?

Check dan in het menu hieronder ‘Zorgverzekering overzicht’.

Weet waar je aan toe bent

Met de combinatiepolis van OHRA weet je dat wij je kosten meestal voor 100% vergoeden. Er zijn 2 uitzonderingen. Maak je gebruik van een niet gecontracteerde zorgverlener binnen GGZ en wijkverpleging (thuiszorg)? Dan wordt 75% van de rekening betaald, waarbij rekening wordt gehouden met het maximum tarief. De rest betaal je zelf. Zo weet je altijd waar je aan toe bent voor jouw vaste premie per maand.

Meer weten over de combinatiepolis of kosten spreiden of besparen?

Check dan in het menu hieronder ‘Zorgverzekering overzicht’.

Het hele gezin profiteert mee

Jij en je partner kiezen ieder een eigen zorgpakket. Kinderen tot 18 jaar zijn zelfs gratis meeverzekerd op de meest uitgebreide aanvullende verzekering van jou of je partner. Want bij OHRA is iedereen welkom. Wij stellen geen gezondheidsvragen. Niet voor de basisverzekering, niet voor de aanvullende (tandarts)verzekeringen.

Al voor zorg verzekerd bij OHRA?

Ben je al voor zorg verzekerd bij OHRA? En wil je iets wijzigen of je polis inzien? Regel het direct in Mijn OHRA Zorgverzekering.

Wijzig je polis Bekijk je polis