Zorgverzekering

Met de collectieve zorgverzekering van OHRA heb je een uitstekende zorgverzekering. Met goede zorg als je onverhoopt zorg nodig hebt. Maar óók als je eigenlijk nooit echt ziek bent. Want bij de collectieve zorgverzekering van OHRA gaat het om méér dan je lichamelijke gezondheid. Het draait om vitaliteit. 

  • 100% keuzevrijheid voor fysiotherapeut, ziekenhuis en specialistische kliniek
  • Plus Module OHRA Gezond
  • Ook voordeel als je niet ziek bent

100% keuzevrijheid voor fysiotherapeut, ziekenhuis en specialistische kliniek 

Als je onverhoopt zorg nodig hebt, dan wil je wil je het beste voor jezelf. Wij vinden het logisch dat je snel en goed geholpen wordt door de zorgverlener van jouw voorkeur. De fysio om de hoek bijvoorbeeld. Of de specialistische kliniek, waar je snel terecht kunt. Met de collectieve zorgverzekering van OHRA, kies jij zelf je huisarts, fysio, ziekenhuis of specialistische kliniek en betalen wij de rekening. En: OHRA werkt niet met wachttijden. Je maakt direct gebruik van je vergoedingen, zoals bijvoorbeeld orthodontie. 

Ook profijt van je zorgverzekering als je niet ziek bent 

Maar de collectieve zorgverzekering van OHRA biedt méér. Wij vinden het ook belangrijk dat je op een leuke en makkelijke manier aan jouw vitaliteit werkt. Dat kan met de gratis module OHRA Gezond, met onder andere: 

  • Persoonlijke gezondheidscheck  
  • Online mindfulness 
  • Persoonlijke geldplannen 
  • Well-being platform: op dit moment zijn we bezig met een nieuw well-being platform. Zodat jij lekker aan de slag kunt met jouw vitaliteit. Zodra er meer bekend is lees je er hier meer over!

Mooi als je wel een steuntje in de rug kunt gebruiken. Maar óók als je over het algemeen OK in je vel zit. Want zeg eens eerlijk… hoe vitaal ben jij? ’s Avonds bankhangen of wandelen? Gezond koken of een afhaalhap? Niemand kan altijd even energiek zijn. Er zijn altijd verbeterstapjes te zetten als het gaat om je vitaliteit. ‘Goed, beter, bést in je vel’ noemen wij dat. 

Meer weten? 

Check dan in het menu hieronder ‘OHRA Gezond’ en haal eruit wat erin zit! 

De meerwaarde van de OHRA Zorgverzekering 

De OHRA Zorgverzekering biedt standaard al de nodige extra’s waardoor jij verzekerd bent van uitstekende zorg op die momenten dat jij het nodig hebt. Zoals toegang tot online GGZ, de OHRA Zorg Assistent, onze Fysio Meeneemservice, Wachtlijstbemiddeling of handige eHealth oplossingen. Zomaar een greep uit de extra’s van de OHRA Zorgverzekering.  

Meer weten?  

Check dan in het menu hieronder ‘Zorgverzekering overzicht’. 

Veel vrijheid voor je geld 

Natuurlijk bepaal je zelf welke zorgverzekering het beste voor jou is. En wat je betaalt. Hoewel een collectieve zorgverzekering méér is dan de premie, wil je vast niet teveel betalen. Daarom krijg je korting op de meeste aanvullende verzekeringen. En omdat we weten dat je je geld maar één keer kunt uitgeven, geven we je graag tips hoe je kosten kunt besparen of spreiden.  

Weet waar je aan toe bent 

Met de combinatiepolis van OHRA weet je dat wij je kosten voor 100% vergoeden. Alleen als je gebruik van een niet gecontracteerde zorgverlener voor Geestelijke Gezondheidszorg of Wijkverpleging betaal je 75% van de rekening zelf. Zo weet je altijd waar je aan toe bent voor jouw vaste premie per maand. 

Meer weten over de combinatiepolis of kosten spreiden of besparen?  

Check dan in het menu hieronder ‘Zorgverzekering overzicht’.  

Het hele gezin profiteert mee 

Jij en je partner kiezen ieder een eigen zorgpakket. Kinderen tot 18 jaar zijn zelfs gratis meeverzekerd op de meest uitgebreide aanvullende verzekering van jou of je partner. Want bij OHRA is iedereen welkom. Wij stellen geen gezondheidsvragen. Niet voor de basisverzekering, niet voor de aanvullende (tandarts)verzekeringen. 

Al voor zorg verzekerd bij OHRA?

Ben je al voor zorg verzekerd bij OHRA? En wil je iets wijzigen of je polis inzien? Regel het direct in Mijn OHRA Zorgverzekering.

Wijzig je polis Bekijk je polis