Veranderingen. Helder. Samengevat.

Wij hebben de belangrijkste wijzigingen voor jou op een rij gezet. Zo ben je snel weer helemaal op de hoogte en kom je niet voor verrassingen te staan.

Jouw zorgverzekering in 2018

De overheid breidt de basisverzekering op een aantal punten uit. Dat is goed nieuws. Veel van onze aanvullende verzekeringen veranderen ook. Dit kan een gevolg zijn van de aanpassingen in de basisverzekering, maar ook omdat wij zelf wijzigingen doorvoeren. Ook zijn er een aantal wijzigingen in de eigen bijdrage. Bekijk hier hoe het precies zit:

Eigen risico

Wij zijn blij te kunnen melden dat het eigen risico gelijkt blijft. Net als in 2017 is het verplicht eigen risico in 2018 € 385,-. Precies weten hoe het eigen risico werkt? Lees meer over het eigen risico.

Je polis bekijken en wijzigen

Je polis voor 2018 bekijk je in Mijn OHRA Zorgverzekering. Wil je je polis wijzigen? Dat kan tot en met 31 december 2017. Wanneer je geen wijzigingen hebt, hoef je niets te doen. Weten wat er allemaal mogelijk is in Mijn OHRA Zorgverzekering? Lees dan meer.

Maar niet alles verandert...

Jij bepaalt ook in 2018 nog steeds helemaal zelf naar welke arts, therapeut of andere zorgverlener je gaat. Bij OHRA heb je vrije zorgkeuze. En dat geldt voor zowel de basisverzekering als onze aanvullende (tandarts)verzekeringen. Als het verzekerd is, betalen wij de rekening!