Hulp bij het vinden van de juiste zorg

Kunnen wij u helpen?

Heeft u hulp nodig bij het regelen van zorg of het vinden van de juiste zorgverlener? OHRA helpt u graag verder.

U heeft zorg nodig

U moet naar het ziekenhuis

Voor ziekenhuiszorg heeft u nooit vooraf toestemming van ons nodig. Ook hoeft u ons niet te melden dat u naar het ziekenhuis moet. OHRA biedt een restitutieverzekering. Dit betekent dat u zelf uw ziekenhuis kunt kiezen.

Wilt u informatie over ziekenhuiszorg? Neemt u dan contact op met het OHRA Zorgteam via telefoonnummer 0135938002 (lokaal tarief). Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur.

Langdurige zorg

Langdurige zorg valt onder de Wet Langdurige Zorg (Wlz) en wordt door de overheid geregeld.

Kwaliteit van zorgverleners

Wij maken afspraken met de zorgverleners over de kwaliteit van zorg en wachttijden. Ook willen we hiermee de zorgkosten en de premie daarmee beheersbaar houden.

Verhalen van zorgkosten

Heeft u zorgkosten die een ander heeft veroorzaakt? Dan kunt u de kosten verhalen op deze persoon. De OHRA Verhaalservice kan u hierbij helpen.

Diversiteitsbeleid

Bij OHRA is iedereen welkom: ziek of gezond en met verschillende geloofsovertuigingen. Bent u op zoek naar een zorgverlener die volgens uw geloofsovertuiging u op de juiste manier kan behandelen? Neem contact met het OHRA Zorgteam via 0135938002. Zij helpen u een zorgverlener vinden die past bij uw persoonlijke situatie.