De Zorgdienstverleners van OHRA

OHRA werkt samen met innovatieve partners op het gebied van vitaliteit, gezondheid en duurzame inzetbaarheid. Zij helpen je graag aan fitte en gezonde werknemers. Kijk in het overzicht welke partner het beste bij je past.

Adaptics

Adaptics gelooft in een vitaal werkend Nederland, zodat medewerkers gelukkiger zijn en beter presteren. Adaptics zet onderzoek, interventies en advies in voor het versterken van vitale leiders, vitale teams en vitale spelers. Maatwerk is hierbij het sleutelwoord.

Vitaliteitscheck

Hiermee krijgen organisaties inzicht én gerichte handvatten om zelf de regie te nemen over vitaliteit. Na de online vragenlijst komt Adaptics met ‘de Gezondheidsbus’ bij u op locatie voor de Vitaliteitsmeting van uw medewerkers.

Vitaal leiderschap

Adaptics biedt de training ‘Vitaal Leiderschap’. Een vitale leider heeft het vermogen om zichzelf fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel op te laden. Een vitale leider begrijpt dat 'mensen wel willen en kunnen veranderen, maar niet veranderd willen worden', en verstaat de kunst van vertrouwen opbouwen als sleutel tot invloed op de vitaliteit van zijn of haar medewerkers.

 

EnergyPlatform

Wij geven jouw organisatie een letterlijke energieboost en prikkelen medewerkers op een positieve manier om over te gaan tot actie. Ons enthousiasme is aanstekelijk en is tot in de details in onze dienstverlening verwerkt.

De belangrijkste diensten van EnergyPlatform zijn:

 • Campagne: wij inspireren en motiveren medewerkers door hun gedrag onbewust te beïnvloeden
 • Platform + app: een persoonlijke online omgeving waarin je EnergyPoints kunt verdienen met testen, video's of een event
 • Workshops & coaching: we bieden workshops rondom alle leefstijlthema's en ook persoonlijke begeleiding door 1-op-1 coaching
   

   

FitzMe

Het doel van FitzMe© is het realiseren van duurzame vitaliteit van mens en organisatie. Of zoals wij dat zeggen: ‘energieke mensen in stralende organisaties’. Een stralende organisatie geeft energie en positivisme. En dat zie je ook terug in een hogere klanttevredenheid en meer aantrekkingskracht op de arbeidsmarkt. We bieden vanuit FitzMe een op maat gemaakte vitaliteitsportaal aan.

Daarnaast nog andere diensten, zoals:

 • Opstellen jaarplannen rondom thema vitaliteit en duurzame inzetbaarheid voor werkgevers
 • Organiseren van vitaliteitsdagen en -weken
 • Workshops en trainingen rondom alle leefstijlthema's
   

   

 

High five health promotion

High five health promotion streeft ernaar om meer mensen in beweging te krijgen zodat ze een gezondere leefstijl aannemen. We beginnen met bewustwording binnen het bedrijf en bij hun medewerkers en van daaruit helpen en begeleiden wij ze. Dit kan in groepsverband of individueel.

Het aanbod bestaat uit: 

 • In-company fitness centrum met professionele begeleiding
 • Fysiotherapie en diëtist op de werkplek
 • Fitness Netwerk van meer dan 1.300 sportscholen
 • Vitaliteitsworkshops (Analyse (Health Checks, Werkplekonderzoek, bootcamp, running, lunchwandelen, boksen)
   

   

 

It's my life

Voor je fysieke en mentale gezondheid is dagelijkse activiteit heel belangrijk. Zelfs een kleine verhoging van je dagelijkse activiteit kan hier al aan bijdragen. Its My Life™ is een toegankelijke manier om dagelijkse fysieke activiteit op de werkplek en daarbuiten te monitoren én te motiveren.

Zo bestaat het uit:

 • coaching
 • een eenvoudig te gebruiken webservice
 • een kleine beweegmonitor die je draagt tijdens je dagelijkse activiteiten
   

   

 

Purpose+

Purpose+ leunt op een wetenschappelijke basis om hedendaagse dilemma's rondom menselijk welzijn op de werkvloer in lijn met de gekozen strategie te beïnvloeden.

De 3 primaire diensten van de organisatie zijn:

 • Profit: projecten rondom de strategische integratie van 'purpose' (zingeving) in de bedrijfsvoering
 • Performance + Well-being: projecten over de ideale cultuur die zowel prestaties, als welzijn omarmt
 • Innovation: innovatieve projecten waarbij mensen middels 'design thinking' nieuwe ideeën ontwerpen voor de organisatie