Niet ziek, tóch beter!

Het verbeteren van de vitaliteit werpt niet alleen vruchten af bij medewerkers in een (naderend) verzuimtraject (medewerkers in ‘oranje of rood’). Ook medewerkers ‘in het groen’, die de werkdag ogenschijnlijk met weinig of geen lichamelijk of mentaal ongemak doorkomen profiteren van een verbeterde vitaliteit. Groen kent namelijk verschillende kleurschakeringen. De ene medewerker is een stuk veerkrachtiger dan de andere. En dit varieert ook nog eens in tijd: een constante staat van dezelfde veerkracht is gewoonweg onmogelijk.

Goed, beter, bést in je vel 

De steeds drukker wordende samenleving legt meer en meer druk op je medewerkers. Het gaat hierbij niet alleen om alles op en rondom het werk. Ook zaken in het privé leven hebben impact op de veerkracht van je medewerkers. Zij zijn méér dan alleen werknemer. Zij zijn partner, ouder, vrijwilliger, sporter, mantelzorger, noem maar op. OHRA helpt voorkomen dat deze medewerkers in de loop van de tijd ongemerkt steeds een beetje verder opschuiven van donkergroen naar lichtgroen. Waarbij de grens met de oranje fase steeds een stapje dichterbij komt. Zonder dat jij of je medewerker dit in de gaten heeft. De vitaliteitsservices in de module OHRA Gezond zijn daarom ook uitermate geschikt voor medewerkers ‘in het groen’. Zonder dat het jou een cent kost.

ROI inzet Welly ter verbetering van de vitaliteit van medewerkers ‘in het groen’ 

Productiviteit  Aantal  Verbetering productiviteit  Gemiddeld salaris  WINST totale productiviteit 
Winst productiviteit Welly 
zonder coach  
75  1%  € 36.000  € 27.000 
Winst productiviteit Welly 
met coach 

 

75  3%  € 36.000  € 67.500 
Totaal    4%    € 94.500 

 

Je werknemers aan het roer

Met OHRA Gezond pakken je medewerkers zélf de regie. Wij geven ze met OHRA Gezond de tools in handen om zelf proactief aan hun eigen vitaliteit te werken. Op een leuke en makkelijke manier. 

  • Fijn voor je medewerkers: zij stemmen hun programma volledig af op hun persoonlijke situatie, doelen en privé situatie. Kijk wat het voor hen kan doen! 
  • Fijn voor jou: zo kun jij met name je tijd en capaciteit besteden aan je bedrijf en ondernemen. 

Vitaliteitsbeleid voor medewerkers in een (naderend) verzuimtraject

Natuurlijk richten wij ons ook op je medewerkers in een (naderend) verzuimtraject. Je medewerkers ‘in oranje of rood’. Ook dan werpt een gericht vitaliteitsbeleid vruchten af. Lees er meer over. 

Vitaliteitsbeleid bij (naderend) verzuim