Welly. Minder stress, meer veerkracht.

Ben je collectief verzekerd via je werkgever of een ledenorganisatie? Dan kun je gebruik maken van de unieke Welly app!

De maatschappij wordt drukker, sneller en veeleisender. Dat maakt het een uitdaging om mentaal en fysiek veerkrachtig en fit te blijven. En om druk en stress niet te hoog laten oplopen. Werk via het online platform van Welly heel gericht aan je eigen vitaliteit. Breng je vitaliteit in kaart met de well-being scan en ga direct aan de slag met jouw persoonlijke verbeterpunten. Met een persoonlijke coach. Met Welly zit jij in no time goed, beter, bést in je vel! 

Wat is Welly?

Ter waarde van € 75,- (6-maands traject met gebruik van platform, modules, coaching, Welly Weekly en Welly Webinar) 

Welly is een unieke app met een persoonlijk trainings- en coachingsprogramma, afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Je werkt eenvoudig en laagdrempelig aan je eigen vitaliteit. Met focus op preventie en het vroeg signaleren van eventuele gezondheidsrisico’s. Welly biedt een complete aanpak met aandacht voor ‘Body, Mind & Food’. Je volgt een persoonlijk programma en krijgt een persoonlijke coach die klaarstaat om al je vragen te beantwoorden.

Hoe werkt het?

Met behulp van een online scan wordt jouw persoonlijk gezondheidsprofiel opgesteld, inclusief een bijbehorend trainingsprogramma. Na 3 maanden rond je je trainingsprogramma af, doe je de scan opnieuw en krijg je een aangepast trainingsprogramma. Gebaseerd op je nieuwe persoonlijke situatie. Met maximaal 14 minuten trainen per dag zit je lekker in je vel en haal je het optimale uit het leven. Privé en op het werk. Want met de Welly app heb je altijd je coach binnen handbereik en is jouw persoonlijke programma 24/7 voor jou beschikbaar. Wat er in de toekomst ook op je afkomt, met Welly ben je er klaar voor! Doe de Welly Well-being scan en zie wat jouw verbeterpunten zijn. Natuurlijk is jouw privacy volledig gewaarborgd! 

Meld je aan!

Bekijk direct hoe het werkt en hoe je je aan kunt melden. Dat doe je heel eenvoudig in 3 stappen: 

  1. Meld je online aan bij Welly
  2. Geef je naam, email adres en telefoonnummer door. En dat je collectief verzekerd bent bij OHRA. 
  3. Je krijgt direct toegang tot de Welly app kunt gelijk aan de slag met een trainingsprogramma voor de eerste week. Ook krijg je een uitnodiging voor de online scan waarmee je programma nog persoonlijker wordt. Je privacy is uiteraard volledig gewaarborgd. Alleen jij hebt toegang tot jouw persoonlijke account.