Minder stress, meer veerkracht. Met Welly via OHRA

Ben je collectief verzekerd via je werkgever of een ledenorganisatie? Dan kun je gebruik maken van de unieke Welly app!

De maatschappij wordt drukker, sneller en veeleisender. Dat maakt het een uitdaging om mentaal en fysiek veerkrachtig en fit te blijven. En om druk en stress niet te hoog laten oplopen. Werk via dit online platform heel gericht aan je eigen vitaliteit.

Wat is Welly?

Welly is een unieke app met een persoonlijk trainings- en coachingsprogramma, afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Je werkt eenvoudig en laagdrempelig aan je eigen vitaliteit. Met focus op preventie en het vroeg signaleren van eventuele gezondheidsrisico’s. Welly biedt een complete aanpak met aandacht voor ‘Body, Mind & Food’. Je volgt een persoonlijk programma en krijgt een persoonlijke coach die klaarstaat om al je vragen te beantwoorden.

Met behulp van een online scan wordt jouw persoonlijk gezondheidsprofiel opgesteld, inclusief een bijbehorend trainingsprogramma. Na 3 maanden rond je je trainingsprogramma af, doe je de scan opnieuw en krijg je een aangepast trainingsprogramma. Gebaseerd op je nieuwe persoonlijke situatie. Met maximaal 14 minuten trainen per dag zit je lekker in je vel en haal je het optimale uit het leven. Privé en op het werk. En natuurlijk is jouw privacy volledig gewaarborgd!

Meer weten?

Bekijk direct hoe het werkt en hoe je je aan kunt melden.