OHRA PhysiApp: online fysiotherapie

Nooit meer rennen door de regen om je fysiotherapie afspraak te halen. Met PhysiApp regel je alles lekker thuis. Op de bank. Aan de keukentafel. Waar jij wilt. Van persoonlijke oefeningen tot contact met je fysiotherapeut.

Het werkt simpel!

PhysiApp is een online en mobiel platform voor oefeningen en online fysiotherapie. Je kunt je persoonlijke oefeningen via de app afspelen en zelf thuis uitvoeren. Voordat je er gebruik van kunt maken doorloop je eerst een korte check zodat we weten waar we je precies mee kunnen helpen. Of je vervolgens gebruik kunt maken van PhysiApp, is afhankelijk van de uitkomst van de korte check. Het kan zijn dat geadviseerd wordt om een afspraak te maken voor een online consult met een fysiotherapeut of contact op te nemen met je huisarts/fysiotherapeut.

Kan ik PhysiApp altijd gebruiken?

Helaas niet. Niet alle aandoeningen zijn geschikt om te behandelen met PhysiApp. Wanneer uit de korte check blijkt dat je nog geen gebruik kunt maken van PhysiApp, dan wordt aangeraden om naar de fysio of huisarts te gaan. Mogelijk kun je in overleg met de fysiotherapeut wel besluiten om je behandeling in de praktijk te ondersteunen met PhysiApp.

En wat krijg ik vergoed?

We willen graag testen hoe PhysiApp ervaren wordt. Daarom kan iedereen met een zorgverzekering van OHRA er gebruik van maken. Je hebt dus géén aanvullende verzekering nodig. En… de behandeling wordt niet meegenomen in de stand van je maximale vergoedingen en eigen risico. Je krijgt in 2018 1 online behandeltraject vergoed. De standaard online oefenprogramma's kan je zo vaak doorlopen als je wilt.

Jouw mening is belangrijk voor ons

Heb je gebruik gemaakt van PhysiApp? Dan willen we graag weten hoe je dit hebt ervaren. Het is daarom mogelijk dat we je achteraf uitnodigen om een paar online vragen te beantwoorden. Uiteraard hoeven wij niet te weten waarom je de behandeling hebt doorlopen. We willen alleen graag weten wat je vindt van deze nieuwe manier van contact met de fysiotherapeut.

Meedoen?

Meld je direct aan of download de OHRA PhysiApp in Google Play of de App Store. Zodra je de site van PhysiApp bezoekt, wordt je gevraagd een fysiotherapeut te zoeken. Levert je zoektocht in je regio niets op? Dan kun je het best op ‘alle afstanden’ zoeken. PhysiApp werkt volledig online dus de afstand tot je fysiotherapeut maakt niks uit!