OHRA PhysiApp: online fysiotherapie

Nooit meer rennen door de regen om je fysiotherapie afspraak te halen. Met PhysiApp regel je alles lekker thuis. Op de bank. Aan de keukentafel. Waar jij wilt. Van persoonlijke oefeningen tot contact met je fysiotherapeut.

En... het werkt simpel!

PhysiApp is een online thuisoefenprogramma. Na een (online) intakegesprek met je fysiotherapeut wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld. En dan kun je aan de slag! Je kunt je persoonlijke oefeningen via de app afspelen en zelf thuis uitvoeren. Bekijk direct hoe PhysiApp werkt en wat de voordelen zijn.

Kan ik PhysiApp altijd gebruiken?

Helaas niet. Niet alle aandoeningen zijn geschikt om te behandelen met PhysiApp. Tijdens je intakegesprek wordt natuurlijk goed bekeken of het misschien beter is dat je de fysiotherapeut eerst persoonlijk ziet. Is dat het geval? Dan kun je helaas geen gebruik maken van PhysiApp. Natuurlijk kun je dan wel gebruik maken van ‘gewone’ fysiotherapie.

En wat krijg ik vergoed?

We willen graag testen hoe PhysiApp ervaren wordt. Daarom kan iedereen met een zorgverzekering van OHRA er gebruik van maken. Je hebt dus géén aanvullende verzekering nodig. En… de behandeling wordt niet meegenomen in de stand van je maximale vergoedingen en eigen risico. Je krijgt in 2018 1 behandelingsplan vergoed.

Jouw mening is belangrijk voor ons

Heb je gebruik gemaakt van PhysiApp? Dan willen we graag weten hoe je dit hebt ervaren. Het is daarom mogelijk dat we je achteraf uitnodigen om een paar online vragen te beantwoorden. Uiteraard hoeven wij niet te weten waarom je de behandeling hebt doorlopen. We willen alleen graag weten wat je ervan vindt.

Meedoen?

Meld je direct aan of download de OHRA PhysiApp in Google Play of de App Store. Zodra je de site van PhysiApp bezoekt, wordt je gevraagd een fysiotherapeut te zoeken. Levert je zoektocht in je regio niets op? Dan kun je het best op ‘alle afstanden’ zoeken. PhysiApp werkt volledig online dus de afstand tot je fysiotherapeut maakt niks uit!