Werken aan je gezondheid

Werken aan je gezondheid. Iets dat iedereen eigenlijk wel wil. Maar wat vaak toch lastiger is dan je denkt. OHRA helpt je hier graag mee. Omdat wij dit ook belangrijk vinden. Wij helpen je met verschillende diensten die jij zelf naar keuze in kunt zetten. En je zo prima kunt passen in jouw persoonlijke situatie. De diensten waar jij gebruik van kunt maken, zijn afhankelijk van de zorgverzekering die je bij OHRA hebt. Heb je namelijk een OHRA Online Gemak zorgverzekering? Dan geldt helaas een aantal beperkingen.

Diensten voor iedereen!

De volgende diensten en vergoedingen gelden voor ál onze zorgverzekerden.

Fysiotherapie? Dat doe je toch gewoon lekker thuis? Op de bank, aan de keukentafel, op je yogamatje. Wat jij wilt! Bekijk snel hoe het werkt.

Werken aan je gezondheid? De OHRA Klantvoordelen bieden uitkomst. En korting! Denk bijvoorbeeld aan fitness of reisvaccinaties. Bekijk alle OHRA Klantvoordelen.

Wil je gezond leven in je hele levensstijl doorvoeren? Dat kan. Met OHRA FitzMe. Met interessante artikelen en tests en modules om je óngezonde gedrag om te buigen naar gezónd gedrag. Wil jij dit ook? Bekijk dan snel meer informatie over OHRA FitzMe.

Wil jij je ook snel fitter voelen en weten hoe je ziektes zoveel mogelijk kunt voorkomen? Ook daar helpen we je bij. Met de Online Leefstijlcoach. Lekker makkelijk: online dus wanneer het jóu uitkomt. Lees snel verder.

Diensten voor iedereen die géén Online Gemak Zorgverzekering heeft

Heb jij een Online Gemak Zorgverzekering? Dan kun je helaas geen gebruik maken van onderstaande diensten. Maar ben je bijvoorbeeld collectief verzekerd? Dan kun jij ook gebruik maken van onderstaande gezondheidsdiensten. Zoals een persoonlijke gezondheidscheck met persoonlijk gezondheidsrapport.

Weten of je een Online Gemak Zorgverzekering hebt? Dat staat vermeld op je polis! Log direct in op Mijn OHRA Zorgverzekering en check je polis.

Heb je je basisverzekering afgesloten bij OHRA? Dan heb je recht op extra vergoedingen waarmee jij je gezondheid kunt verbeteren. Zoals gezondheidscursussen, beweegprogramma’s en de Persoonlijke Gezondheidscheck. Meer weten? Lees dan snel verder.

En: privé blijft privé!

Maak je gebruik van een van de gezondheidsdiensten? Dan is het goed om te weten dat wij nooit inzicht hebben in jouw persoonlijke gegevens. Dus: privé blijft privé.