OHRA Gezond

Een gezonde levensstijl vind je waarschijnlijk belangrijk. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom krijg je bij ons de gratis module OHRA Gezond als je collectief verzekerd bent bij OHRA. Weten wat je precies krijgt en hoe je het regelt? Lees dan snel verder!

Ben je niet collectief verzekerd bij OHRA? Dan kun je helaas geen gebruik maken van de Module OHRA Gezond.

Sportmedisch onderzoek en sportkeuring

Sporten is niet alleen gezond maar ook leuk! Soms heb je echter een steuntje in de rug nodig met een sportmedisch onderzoek of een sportmedische keuring. Geen probleem! Met de module OHRA Gezond krijg je hiervoor een vergoeding.

Persoonlijke Gezondheidscheck

Breng gratis je gezondheid in kaart met de Persoonlijke Gezondheidscheck. Je krijgt inzicht in je gezondheid en eventueel risico op onder andere hart- en vaatziekten, diabetes en een burn-out. Zo spoor je mogelijke problemen vroeg op of, liever nog, voorkom je ze. Bovendien leer je om gezonder te leven: je kunt direct aan de slag met allerlei tips en adviezen.

Meedoen?
Maak dan direct een persoonlijk account aan en vul de online vragenlijst in. Binnen 5 werkdagen krijg je de unieke checkbox met daarin speciaal ontwikkelde medische tests voor je bloedsuiker en cholesterol. Je doet deze tests gewoon lekker thuis, wanneer het jou uitkomt. Heel gemakkelijk, met een vingerprik. Tenslotte krijg je je persoonlijke Gezondheidsrapport in je account. Natuurlijk is dit rapport alléén door jou in te zien.

Doe de Gezondheidscheck!

Je persoonlijke gezondheidsrapport
Hierin zie je gelijk hoe je gezondheid ervoor staat:

  • Je vindt de uitslag van de medische tests (cholesterol en bloedsuiker).
  • Je ziet welke mogelijke gezondheidsrisico’s je loopt.
  • Je krijgt praktische tips en adviezen om gezonder te leven. Op een manier die bij jou past. Makkelijk: je ziet ook gelijk de mogelijkheden die je OHRA Zorgverzekering vergoed en waar je terecht kunt.
Goed om te weten: je gezondheidsrapport is alléén door jou in te zien.

En je krijgt het helemaal vergoed!

Met je collectieve OHRA Zorgverzekering krijg je het onderzoek volledig vergoed. De normale prijs is € 42,50 per persoon. Heb je een OHRA Online Gemak zorgverzekering dan krijg je helaas geen vergoeding.

Goed om te weten

  • Je privacy is volledig gewaarborgd.
  • De resultaten van je Persoonlijke Gezondheidscheck zijn alléén voor jou in te zien.
  • OHRA kan op geen enkele manier bij je persoonlijke en medische gegevens.
  • Uiteraard wordt gehandeld in overeenstemming met de eisen van de Wet bescherming persoonsgegevens.
  • Meer weten over de privacy en beveiliging? Lees dan de details.

Gezondheidscursussen en beweegprogramma's

Wil je je gezondheid verbeteren en ziektes voorkomen? Dat kan met een gezondheidscursus. Een EHBO-cursus valt hier overigens ook onder. Heb je helaas al te maken met een ziekte? Denk bijvoorbeeld aan diabetes, osteoporose of COPD? Dan kan een beweegprogramma uitkomst bieden. Hiermee leer je namelijk omgaan met je ziekte. De module OHRA Gezond biedt een vergoeding voor gezondheidscursussen en voor beweegprogramma’s.

Hoe weet ik of ik de module OHRA Gezond heb?

Heb je de OHRA Zorgverzekering, dan heb je automatisch de module OHRA Gezond. Je ziet dit op je polis. Heb je een OHRA Zorgverzekering Online Gemak? Dan heb je helaas niet de module OHRA Gezond.