OHRA FitzMe

Als collectief verzekerde bij OHRA kun je met OHRA FitzMe werken aan een gezonde levensstijl. Op allerlei gebieden. En op allerlei manieren. Je leest interessante artikelen, je kunt tests maken om inzicht te krijgen in je levensstijl en modules volgen om ongezond gedrag om te zetten in gezond gedrag. Hieronder lichten we vast een tipje van de sluier op!

Ben je niet collectief verzekerd bij OHRA? Dan kun je helaas geen gebruik maken van OHRA FitzMe.

Welke thema’s?

Je vindt thema’s over allerlei onderwerpen. Bijvoorbeeld hoe je gemakkelijk meer kunt bewegen op een (werk)dag. Of hoe je gezonder kunt eten of beter kunt ontspannen. Of hoe je je leven beter in balans krijgt, stoppen met roken en omgaan met stress. Er zit altijd wel een thema bij dat voor jou interessant is. En: praktisch toepasbaar!

Wat voor tests?

Wil je meer dan alleen informatie? Dan kun je gelijk gebruik maken van verschillende tests. Bijvoorbeeld een energie- en vitaliteitstest. Of een stresstest of een test op een eventueel risico op een burn-out. Zo krijg je direct inzicht in jouw persoonlijke aandachtspunten.

Welke modules?

Wil je direct aan de slag om je gedrag en levensstijl te veranderen? Dan kun je verschillende modules volgen. Denk bijvoorbeeld aan het oplossen van conflicten of om assertiever te worden. Stuk voor stuk praktische modules.

Meer weten?

Kijk dan snel verder op de speciale OHRA FitzMe website en ga direct aan de slag!