Lekker ontspannen in de sauna. Met korting!

Heb je een OHRA zorgverzekering? Dan krijg je korting op je bezoek aan de sauna of wellnesscenter. Je kunt kiezen uit verschillende aanbieders. Er zit er dus altijd wel een bij jou in de buurt.

Elysium

Lekker dagje sauna of wellness? Dat kan voor een dagentree van € 15,95 per persoon bij Elysium in Bleiswijk. Een van de meest uitgebreide wellnessresorts van Nederland. In sommige gevallen betaal je een kleine toeslag.

Spa Puur

Spa Puur in Tilburg. Sauna, Beauty en Wellness onder één dak. En je krijgt een dagentree voor € 14,95 per persoon. Soms kan een kleine toeslag op de entree gelden.

Spa Well

Een dagentree van € 14,95 per persoon voor een dagje relaxen bij SpaWell in Peize. Een dagje pure ontspanning in het noorden van het land. Soms betaal je een kleine toeslag op de entree.

Thermen Holiday

Je betaalt € 14,95 per persoon voor een dagentree sauna en wellness bij Thermen Holiday in Schiedam. Je vindt er tal van moderne sauna’s, baden en andere wellnessfaciliteiten. In sommige gevallen geldt een kleine toeslag.

Veluwse Bron

Voor € 15,95 per persoon genieten van rust en ruimte voor een dagentree bij de Veluwse Bron. Midden in de Veluwe, tussen Apeldoorn en Zwolle. Soms betaal je een kleine toeslag.

Zwaluwhoeve

Voor € 14,95 per persoon voor een dagentree genieten van sauna, beauty en wellness. Bij Zwaluwhoeve in Hierden, midden in de Veluwse natuur. In sommige gevallen betaal je een kleine toeslag.

SpaWeesp

Voor € 15,95 per persoon voor een dagentree genieten van alle faciliteiten binnen en buiten. Relax bij SpaWeesp. Soms betaal je een kleine toeslag.

SpaSense

Voor € 19,95 per persoon voor een dagentree genieten van een oase van rust met sauna’s, baden en rustruimtes. Bij SpaSense in Geldrop. In sommige gevallen betaal je een kleine toeslag.

Hezemeer

Voor € 19,95 per persoon voor een dagentree genieten van alle luxe en comfort. Bij Hezemeer in Laakdal, België. Het ontbreekt je aan niets! Soms betaal je een kleine toeslag.

Wat je moet weten over dit aanbod

  • Het aanbod geldt tot en met 31 december 2020.
  • Op badkledingdagen, vrijdag tot en met zondag en tijdens de kerstvakantie geldt een toeslag van € 5,25. Deze wordt tegelijk met de entreeprijs betaald.
  • De korting geldt helaas niet op feestdagen of in combinatie met andere aanbiedingen, badenkaarten, arrangementen en op de avondtarieven.
  • Laat bij de entree je OHRA Zorgpas zien.
  • Het kan voorkomen dat bij de sauna’s tijdelijk een algemene actie loopt. Deze kan dan voordeliger zijn dan ons klantvoordeel. Hier kunnen wij helaas niets aan doen. Uiteraard kun je in dat geval gewoon gebruik maken van de algemene actie!