Persoonlijke Gezondheidscheck

Met De Persoonlijke Gezondheidscheck brengt u uw gezondheid in kaart. U maakt gratis uw eigen Gezondheidsrapport. Met dit rapport krijgt u inzicht in uw gezondheid en in uw gezondheidsrisico’s op onder andere hart- en vaatziekten, diabetes, nierschade, longziekte COPD, depressie en burn-out. U kunt zelf actief aan de slag met tips en adviezen om deze te verbeteren. Uw Gezondheidsrapport is alleen voor u inzichtelijk.

Hoe kunt u deelnemen?

Klik op bovenstaande button en maak een account aan. Vervolgens kunt u online de vragenlijst invullen en ontvangt u direct een gezondheidsrapport via uw opgegeven e-mailadres.

Gezondheidsrapport

Uw Gezondheidsrapport laat zien hoe uw gezondheid ervoor staat. Ook krijgt u praktische adviezen om gezonder te kunnen leven, op een manier die het beste bij u past. U ziet in uw Gezondheidsrapport:

  • Advies om aan uw gezondheid en leefstijl te werken.
  • Welke gezondheidsrisico’s u heeft. Ook ziet u hier de mogelijkheden die door OHRA vergoed worden en waar u terecht kunt.

Vergoeding onderzoek

De Gezondheidscheck bestaat uit een online vragenlijst. Nadat u de uitslag heeft ontvangen is het mogelijk om aanvullend de checkbox vingerprik te bestellen. Hiermee meet u gemakkelijk uw cholesterol en bloedsuiker. Heeft u de OHRA Zorgverzekering? Dan krijgt u volledige vergoeding voor het onderzoek (normale prijs € 59,95 per persoon). Er geldt geen vergoeding voor OHRA klanten met een OHRA Online Gemak zorgverzekering. 

Belangrijk om te weten: uw privacy is volledig gewaarborgd

  • De resultaten van de gezondheidscheck zijn alléén voor u inzichtelijk.
  • OHRA kan op geen enkele manier bij uw persoonlijke en medische gegevens.
  • Er wordt gehandeld in overeenstemming met de eisen van de Wet bescherming persoonsgegevens.