Persoonlijke Gezondheidscheck

Met de Persoonlijke Gezondheidscheck brengt u gratis uw gezondheid in kaart. Service van OHRA! U krijgt inzicht in uw gezondheid en uw risico op onder andere hart- en vaatziekten, diabetes, en burn-out. Zodat u eventuele problemen vroeg opspoort, of liever nog, voorkomt. Het complete en betrouwbare onderzoek helpt u bovendien om gezonder te leven. U kunt zelf actief aan de slag met tips en adviezen om uw gezondheid te verbeteren. Simpel, snel en gemakkelijk. Een soort gezondheids-APK dus. Goed om te weten: uw gezondheidsrapport is alléén voor u inzichtelijk.

Hoe kunt u deelnemen?

Klik op bovenstaande button en maak een account aan. Vervolgens kunt u online de vragenlijst invullen en ontvangt u binnen vijf werkdagen de unieke checkbox met speciaal ontwikkelde medische tests voor bloedsuiker en cholesterol. U doet deze tests gewoon thuis, wanneer het u uitkomt. Heel gemakkelijk via een vingerprik. Tenslotte ontvangt u uw persoonlijke Gezondheidsrapport in uw account. Dit is uiteraard alleen voor u inzichtelijk

Gezondheidsrapport

Uw Gezondheidsrapport laat zien hoe uw gezondheid ervoor staat. Ook krijgt u praktische adviezen om gezonder te kunnen leven, op een manier die het beste bij u past. U ziet in uw Gezondheidsrapport:

  • De uitslag van de medische tests, zoals uw cholesterol- en of bloedsuikerprofiel.
  • Welke gezondheidsrisico’s u heeft.
  • Advies om aan uw gezondheid en leefstijl te werken. Ook ziet u hier de mogelijkheden die door OHRA vergoed worden en waar u terecht kunt.

Vergoeding onderzoek

De Gezondheidscheck bestaat uit een online vragenlijst en aanvullende metingen (zoals een test voor cholesterol en bloedsuiker). Heeft u de OHRA Zorgverzekering? Dan krijgt u een volledige vergoeding voor het onderzoek. De normale prijs is € 44,95 per persoon. Helaas krijgt u geen vergoeding als u een OHRA Online Gemak zorgverzekering heeft.

Belangrijk om te weten: uw privacy is volledig gewaarborgd

  • De resultaten van de gezondheidscheck zijn alléén voor u inzichtelijk.
  • OHRA kan op geen enkele manier bij uw persoonlijke en medische gegevens.
  • Er wordt gehandeld in overeenstemming met de eisen van de Wet bescherming persoonsgegevens.
  • Lees meer over de privacy en de beveiliging.