Omdat sporten met korting nóg leuker is...

Daarom krijg je met je OHRA Zorgverzekering korting op een fitnessabonnement bij een van de fitnesscentra van het Nationaal Gezondheidsplan (NGP) of High Five Health Promotion. Je kunt kiezen uit verschillende sportscholen. Zo vind je er altijd wel een die goed bij je past!

 • Je betaalt slechts € 17,30 per maand i.p.v. € 21,66. Dit is wel exclusief groepslessen. Normaal kost dit € 21,66 per maand. Wil je wel graag groepslessen volgen? Dan betaal je € 23,30 in plaats van € 27,08 per maand. Bekijk van te voren wel even of bij de club van je keuze groepslessen gegeven worden.
 • Je betaalt geen inschrijfkosten.
 • Je sluit een abonnement voor minimaal 12 maanden.

Direct profiteren?
Meld je dan online aan. Vervolgens log je in op je persoonlijke pagina en kies je een sportschool.

 • Je krijgt minimaal € 2,- en maximaal € 17,- korting op je vierwekelijkse abonnement. Health City hanteert vierwekelijkse tarieven in plaats van maandtarieven. De exacte korting hangt af van de club die je kiest.
 • Je krijgt 50% korting op het starttarief, inclusief 2 persoonlijke introductielessen.
 • Je betaalt € 35,- (voor Amstelveen Premium € 65,-) inschrijfgeld. Daarvoor krijg je 2 maal begeleiding. Ook krijg je een persoonlijk sportschema.
 • Je sluit een abonnement af voor minimaal 6 maanden.

Direct profiteren?
Meld je dan online aan. Vervolgens log je in op je persoonlijke pagina en kies je een sportschool.

Fit in 20 minuten per week met de fit20 Personal Training. Bij fit20 heb je de keuze uit twee soorten abonnementen:

 • Het Exclusief Flex abonnement voor € 76,82 per maand (in plaats van € 83,50 per maand).
 • Het solo abonnement voor € 88,78 per maand (in plaats van € 96,50 per maand).

Maar er is meer keuze…

Je krijgt ook voordeel bij andere sportscholen die zijn aangesloten bij High Five Fitness Network. Wil je de voorwaarden, kortingen en duur van een abonnement bij een andere sportschool weten? Meld je dan eerst even gratis aan. Zodra je daarna inlogt op je persoonlijke pagina, kun je alle ins en outs op je gemak doornemen.

Waarom verschilt de korting per sportschool?

Dat heeft te maken met de faciliteiten die de sportschool heeft. Zo heeft de ene sportschool net even wat meer luxe dan de andere (bijvoorbeeld een sauna). Soms heeft een sportschool al een tijdelijke actie met extra korting. In dat geval kan de korting bij OHRA helaas even wat minder voordeel bieden. Je kunt dan uiteraard eerst profiteren van het aanbod bij de sportschool, voor je van de korting van OHRA gebruik maakt.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie?

Dat kan! Neem dan contact op met de High Five Health Promotion/Intenz Gezondheidsplan klantenservice via +31 (0)20-4261234. Of stuur een mail.

Goed om te weten over dit aanbod

 • Dit aanbod geldt tot en met 31 december 2019.
 • Je moet je online aanmelden. Meld je je niet online aan, maar rechtsreeks bij een fitnesscentrum bij jou in de buurt? Dan geldt de korting helaas niet.
 • Is je minimale abonnementsduur afgelopen? Dan wordt je abonnement automatisch verlengd. Je hebt dan een opzegtermijn van één maand.
 • Dit aanbod geldt niet in combinatie met andere acties. Heb je al een abonnement bij één van de deelnemende sportscholen? Dan kun je dit helaas niet meteen inruilen voor een abonnement met korting. Dit kan wel na afloop van je huidige abonnement of als je je aanmeldt voor een nieuw abonnement.