Persoonlijke vergoedingen in de OHRA App

Heb je wel eens een bezoek gebracht aan de fysiotherapeut? Een afspraak is snel gemaakt. Vaak duurt het langer om uit te zoeken hoeveel behandelingen vergoed worden. Gelukkig is dat bij ons verleden tijd. Je hoeft namelijk niet meer alle aanvullende verzekeringen langs op zoek naar een vergoeding. Want vanaf nu staan in onze OHRA App alleen je persoonlijke vergoedingen. Van de fysiotherapeut, maar ook van alle andere zorgverleners, hulpmiddelen etc. Wil je ook meteen zien op welke vergoeding je recht hebt? Lees hieronder wat je moet doen.

Hoe werkt het?

Het enige dat je hoeft te doen is de OHRA App downloaden en je gegevens koppelen. De gegevens van een zorgverzekering zijn heel persoonlijk. Daarom zorgen wij ervoor dat deze gegevens in de app goed beveiligd zijn. We koppelen de app aan een beveiligde omgeving waar de persoonlijke gegevens van je zorgverzekering in staan: deze omgeving heet Mijn OHRA. Heb je al een Mijn OHRA account? Dan kun je de gebruikersnaam en wachtwoord van Mijn OHRA gebruiken om in te loggen in de OHRA App. Als je geen Mijn OHRA account hebt, dan activeer je deze hier.

Maak je al gebruik van de OHRA App?

Heb je de OHRA App al gedownload? Dan zie je meteen je persoonlijke vergoedingen als je ingelogd bent met de gegevens van Mijn OHRA. De OHRA App kent namelijk 2 manieren om in te loggen: met de gegevens van Mijn OHRA of met een relatienummer. Wij vinden de koppeling met een relatienummer niet veilig genoeg. Dit mag alleen gebruikt worden bij het declareren van een rekening. Als je in de OHRA App de persoonlijke gegevens wilt inzien, moet je even de manier van inloggen aanpassen.