Gecontracteerde zorgverleners

Gecontracteerde zorgverleners zijn zorgverleners met wie wij afspraken hebben gemaakt. Ga je naar zo'n zorgverlener? Dan kun je rekenen op een maximale vergoeding.

Welke afspraken maken we met zorgverleners?

We maken afspraken over de prijs en kwaliteit van de zorg. Dat kan gaan over de maximale tarieven die een zorgverlener in rekening mag brengen. Of de hulpmiddelen die de zorgverlener jou mag geven. Door goede afspraken te maken, kunnen wij zorg goedkoper inkopen. En daar profiteer jij van. 

Geen rekening van gecontracteerde zorgverleners

Hebben wij afspraken met de zorgverlener waar jij naartoe gaat? Dan betalen wij de rekening altijd volledig aan de zorgverlener. Jij krijgt geen rekening. Ook niet als je bijvoorbeeld een eigen risico of een eigen bijdrage moet bijdragen. Die kosten brengen wij apart bij je in rekening. Zo is het voor iedereen duidelijk.

Zijn gecontracteerde zorgverleners goedkoper?

Dat hoeft niet. Je weet alleen zeker dat deze zorgverlener geen extreem hoge tarieven vraagt. Zo houden we samen de zorg betaalbaar. 

Via onze website of met de OHRA App vind je eenvoudig een zorgverlener bij je in de buurt. Handig toch?


Kwaliteitszorg zonder kopzorgen

Je wilt de beste zorg. Voor jezelf, maar zeker ook als je de zorg hebt voor anderen, zoals je kinderen of ouders. Hoe is de kwaliteit van de zorg gegarandeerd?