Comfort bij ziekenhuisopname

Comfort bij ziekenhuisopname betekent dat u meer luxe krijgt als u in het ziekenhuis terechtkomt. Bijvoorbeeld een televisie, een telefoon en een internetaansluiting. Dit product kunt u niet meer afsluiten.

De basisverzekering vergoedt comfort bij ziekenhuisopname niet.

Met de OHRA Comfort Verpleging krijgt u extra comfort (luxe) vergoed als u in het ziekenhuis wordt opgenomen. De OHRA Comfort Verpleging is een extra verzekering naast de OHRA Zorgverzekering.

Wij vergoeden tot maximaal € 150,- per dag voor een luxepakket of comfortarrangement. Dit kan bestaan uit verschillende extra’s en verschilt per ziekenhuis. Denk bijvoorbeeld aan extra kosten van een kamer met maximaal één andere patiënt. We vergoeden de huurkosten van een radio, tv en internetaansluiting. De vergoeding geldt voor alle extra's samen.

Is een luxe- of comfortarrangement of de huur van een radio, tv en internetaansluiting niet beschikbaar? Dan krijgt u van OHRA maximaal € 70,- per dag tot een maximum van € 4.900,- per jaar.

In Mijn OHRA Zorgverzekering ziet u op hoeveel vergoeding u nog recht heeft. Ook ziet u hoeveel u al heeft verbruikt.

Nee, voor vergoedingen uit uw aanvullende verzekering heeft u geen eigen risico.

Nee, u hoeft geen eigen bijdrage te betalen.

Een luxe verblijf in een ziekenhuis ziet er in ieder ziekenhuis weer anders uit. U kunt het beste bij het ziekenhuis zelf informeren wat u precies krijgt.

Nee, u heeft vooraf geen toestemming nodig van OHRA.