Premie OHRA Zorgverzekering

Bij OHRA betaalt u voor de zorgverzekering een vaste premie. De OHRA Zorgverzekering is onze basisverzekering. Bent u aanvullend verzekerd? Dan betaalt u naast de premie voor de basisverzekering ook een premie voor de aanvullende verzekering en/of de tandartsverzekering.

Zorgpremie 2018

Voor 2018 is de premie van de OHRA Zorgverzekering € 117,34 per maand. Dit is onze premie zonder korting.

Hoe is de premie opgebouwd?

De premie voor de OHRA Zorgverzekering bestaat uit verschillende onderdelen. Wij geven graag uitleg over onze premieopbouw in 2018.

Korting op de premie zorgverzekering? Dat kan zo:

  • U kiest voor een hoger eigen risico. Uw korting is maximaal € 200,- per jaar.
  • U kiest voor collectief verzekeren via uw werkgever of vereniging. U krijgt dan een aantrekkelijke collectiviteitskorting.
  • U sluit uw zorgverzekering af via onze website. U kiest dan automatisch voor OHRA Zorgverzekering Online Gemak en regelt al uw verzekeringszaken online. In ruil daarvoor krijgt u van ons 8% korting.
Lees meer over de mogelijkheden voor korting op uw basisverzekering.

Premies voor aanvullende verzekeringen

Voor extra vergoedingen kunt u bij OHRA kiezen uit 4 aanvullende verzekeringen. De premie voor een aanvullende verzekering komt bovenop de premie voor de OHRA Zorgverzekering. Dat geldt ook voor de premie van een aanvullende tandartsverzekering.

Betaling van uw premie zorgverzekering

U bent verplicht uw premie voor de zorgverzekering te betalen als u 18 jaar of ouder bent. Afhankelijk van uw zorgverzekering kunt u op verschillende manieren premie en kosten betalen. Betaalt u niet of niet op tijd? Dan kan dat nadelige gevolgen hebben. Neem daarom altijd contact met ons op als u moeite hebt om uw kosten te betalen. Wij kijken dan samen met u naar de mogelijkheden voor een betalingsregeling.