Premie OHRA Zorgverzekering

Bij OHRA betaalt u voor de zorgverzekering een vaste premie. De OHRA Zorgverzekering is onze basisverzekering. Bent u aanvullend verzekerd? Dan betaalt u naast de premie voor de basisverzekering ook een premie voor de aanvullende verzekering en/of de tandartsverzekering.

Zorgpremie 2017

Voor 2017 is de premie van de OHRA Zorgverzekering € 113,64 per maand. Dit is onze premie zonder korting.

Korting op de premie zorgverzekering? Dat kan zo:

  • Je kiest voor een hoger eigen risico. Je korting is maximaal € 200,- per jaar. 
  • Je kiest voor collectief verzekeren via je werkgever of vereniging. Je krijgt dan een aantrekkelijke collectiviteitskorting.
  • Je sluit je zorgverzekering af via onze website. Je kiest dan automatisch voor OHRA Zorgverzekering Online Gemak en regelt als je verzekeringszaken online. In ruil daarvoor krijg jij van ons 8% korting.

Lees meer over de mogelijkheden voor korting op je basisverzekering.

Premies voor aanvullende verzekeringen

Voor extra vergoedingen kun je bij OHRA kiezen uit 4 aanvullende verzekeringen. De premie voor een aanvullende verzekering komt bovenop de premie voor de OHRA Zorgverzekering. Dat geldt ook voor de premie van een aanvullende tandartsverzekering.

Betaling van je premie zorgverzekering

Je bent verplicht je premie voor de zorgverzekering te betalen als je 18 jaar of ouder bent. Afhankelijk van je zorgverzekering kun je op verschillende manieren je premie en kosten betalen. Betaal je niet of niet op tijd? Dan kan dat nadelige gevolgen voor je hebben. Neem daarom altijd contact met ons op als je moeite om je kosten te betalen. Wij kijken dan samen met jou naar de mogelijkheden voor een betalingsregeling.