Hoe werkt Mijn OHRA Zorgverzekering?

De werking van Mijn OHRA Zorgverzekering is heel eenvoudig. U logt in met uw DigiD en u heeft direct toegang tot uw persoonlijke online polismap.

Zorgverzekeringszaken online regelen

U regelt uw verzekeringszaken direct online. U kunt bijvoorbeeld wijzigingen doorgeven, uw polisgegevens inzien, volledig online declareren en de status van uw declaraties bekijken. U kunt ook de stand van uw eigen risico en uw maximale vergoedingen inzien.

Inloggen met DigiD

Mijn OHRA Zorgverzekering maakt gebruik van DigiD. Dit is uw persoonlijke inlogcode die u bij de overheid heeft aangevraagd. Als u in het bezit bent van een DigiD inlogcode, maakt u direct gebruik van Mijn OHRA Zorgverzekering. U logt in met deze gegevens en kunt direct aan de slag. Heeft u geen DigiD inlogcode? Vraag hier een DigiD wachtwoord en gebruikersnaam aan

Inloggen in Mijn OHRA Zorgverzekering wijzigt binnenkort. U heeft dan een extra beveiligingscode nodig.

Woont u in het buitenland?

Ook in het buitenland kunt u gebruik maken van Mijn OHRA Zorgverzekering. U gaat met een geldig Nederlands reisdocument naar een van de deelnemende organisaties. Daar kunt u ter plaatse uw DigiD aanvragen en activeren. Had u al een DigiD aangevraagd toen u nog in Nederland woonde? Dan kunt u deze DigiD ook gebruiken in het buitenland.