Documenten van de OHRA Zorgverzekeringen

De OHRA Zorgverzekering is onze basisverzekering. We hebben ook een aantal aanvullende verzekeringen. We geven je graag inzicht in de verschillende voorwaarden en vergoedingen. Ook als je bijvoorbeeld in het buitenland woont. En we zetten de documenten die je nodig kunt hebben met een OHRA Zorgverzekering overzichtelijk op een rij.

OHRA Zorgverzekering en aanvullende verzekeringen

Als je een zorgverzekering gaat kiezen, maar ook als je al een zorgverzekering hebt, is het fijn om alle voorwaarden en vergoedingen op een rij te hebben. Je vindt ze hier:

Premieoverzicht OHRA Zorgverzekering

In het premieoverzicht vind je de premies van de OHRA Zorgverzekering per maand en per jaar. En de premiekorting bij een vrijwillig eigen risico.

Zorgverzekering buitenland

Als je in het buitenland woont of werkt, kunnen er andere regels gelden voor je zorgverzekering. Bekijk de buitenlandinformatie:

Algemene documenten

Voor veel verzekeringszaken heb je formulieren nodig. Bijvoorbeeld om kosten te declareren. En soms wil je de reglementen en tarieven nakijken. Hier vind je wat je nodig hebt:

Andere aanvullende verzekering?

Heb je een aanvullende verzekering die wij dit jaar niet meer actief aanbieden? Geen probleem, je kunt je verzekering gewoon houden. De vergoedingen voor 2021 vind je hier:

OHRA Health Care Insurance