Pakketvergelijker OHRA Zorgverzekering

Je wilt natuurlijk een goede keuze maken als het om je zorgverzekering gaat. Dan is het prettig om alle vergoedingen naast elkaar te vergelijken. Om het je makkelijk te maken is er onze pakketvergelijker. Hierin staan alle vergoedingen van de basisverzekering en onze aanvullende verzekeringen. Je kunt zo eenvoudig de verschillende verzekeringen vergelijken. Handig toch?

Staat jouw verzekering niet in de pakketvergelijker?

Dat kan. In onze pakketvergelijker staan alleen verzekeringen die je voor 2018 kunt afsluiten. Als jouw verzekering er niet tussen staat, dan heb jij een (aanvullende) verzekering die wij niet meer actief bieden (en die je dus niet meer kunt afsluiten). Voor jou maakt dit niet uit; jij kunt jouw verzekering gewoon houden in 2018. Voor informatie over jouw verzekering ga je terug naar het overzicht en maak je je keuze onder 'Andere basisverzekering?' of 'Andere aanvullende verzekering?'. Je kunt je vergoedingen ook bekijken in Mijn OHRA Zorgverzekering.

Hulp bij kiezen

De OHRA Zorgverzekering is onze basisverzekering. Voor extra vergoedingen kun je kiezen uit 4 aanvullende verzekeringen en 3 tandartsverzekeringen

Zoek je een specifieke vergoeding?

Wil je bijvoorbeeld weten of fysiotherapie vergoed wordt? In de vergoedingenwijzer zoek je eenvoudig op alfabet en krijg je snel een antwoord wat er vergoed wordt. Ook zie je gelijk of je een eigen risico hebt of dat je een eigen bijdrage moet betalen.