OHRA Zorgverzekering met collectief voordeel

Wij hebben met verschillende werkgevers en organisaties collectieve afspraken gemaakt. Als werknemer, lid of klant krijgt u dan een aantrekkelijke collectiviteitskorting op de OHRA Zorgverzekering.

Voordelen OHRA Zorgverzekering

  • Vrije zorgkeuze: u kiest zelf uw zorgverlener
  • OHRA Gezond: gratis gezonde aanvulling op de basisverzekering
  • U regelt uw verzekeringszaken zoals u dat wilt: digitaal of per post

Welke verzekeringen kunt u met collectiviteitskorting afsluiten?

Bij ons stelt u zelf uw zorgverzekering samen. De OHRA Zorgverzekering is onze basisverzekering. Voor extra vergoedingen kiest u een aanvullende verzekering en/of tandartsverzekering. Uw collectiviteitskorting geldt voor alle verzekeringen, behalve OHRA Sterk en OHRA Tand Sterk.

OHRA Gezond: gratis gezonde aanvulling op uw basisverzekering

Bewust omgaan met uw gezondheid en een gezonde levensstijl vinden wij belangrijk. Heeft u de OHRA Zorgverzekering als basisverzekering? Dan krijgt u gratis de module OHRA Gezond. Hiermee krijgt u een vergoeding voor een sportmedisch advies, gezondheidscursussen en beweegprogramma's en een vervolgonderzoek van de Persoonlijke Gezondheidscheck.

Kunt u zich collectief verzekeren?

Wilt u onze zorgverzekering met collectief voordeel afsluiten? Dan moet uw werkgever of vereniging afspraken met ons hebben gemaakt. Uw werkgever of vereniging is dan uw collectiviteit. Zoek hieronder uw collectiviteit en bereken direct uw korting.  

Bereken direct uw korting