Vrije zorgkeuze voor € 107,95 per maand

Bij ons heb je vrije zorgkeuze en mag je zelf je zorgverlener kiezen. Dus ook je verloskundige of gynaecoloog. Wij betalen de rekening, zonder risico dat je achteraf een gedeelte moet bijbetalen. Logisch? Nee hoor, want bij veel zorgverzekeraars mag je alleen naar een zorgverlener waar zij een contract mee hebben. En moet je soms een gedeelte bijbetalen als je dat niet doet. Bij ons bepaal je zelf wie jou behandelt. En wie niet.

Bereken je premie of regel het meteen

Bij OHRA bepaal je zelf

Vrije zorgkeuze. Altijd. Overal.

  • Je bent vrij om je zorgverlener te kiezen
  • Geen risico dat je achteraf moet bijbetalen
  • OHRA App om je verloskundige of gynaecoloog te vinden

Zwanger. Kosten. Vergoed.

Ben je zwanger? Dan is het verstandig om goed naar je zorgverzekering te kijken. De meeste kosten worden vergoed vanuit de basisverzekering. Soms is het slim om je ook aanvullend te verzekeren. Wil je weten wat onze zorgverzekering in 2018 vergoedt rondom zwangerschap, bevalling en kraamzorg? Met de vergoedingenwijzer heb je snel antwoord.

Korting? Tuurlijk

Want wie wil dat nou niet? Ook hier bepaal je zelf wat het beste bij jou past. Kies je voor OHRA Online Gemak? Dan regel je zaken rondom je verzekering lekker online. En krijg je 8% korting op de basisverzekering. Verhoog je vrijwillig het eigen risico? Dan krijg je korting op de premie. Handig als je nooit zorg nodig hebt, maar niet als je kosten verwacht.

Bereken je premie

Zorgverzekering voor de kleine

De zorgverzekering is verplicht voor iedereen. Dus ook voor kinderen. Tot 18 jaar is je zoon of dochter gratis meeverzekerd op de meest uitgebreide aanvullende verzekering die jij of je partner bij ons afsluit. En het goede nieuws is....je betaalt geen premie. 

Aanmelden kan direct na de geboorte maar moet in ieder geval binnen 4 maanden. Misschien handig om het alvast in je agenda te zetten.