Het voordeel? Zeker van goede zorg

Met een aanvullende verzekering heb je meer vergoedingen waardoor je beter verzekerd bent tegen onverwachte zorgkosten. We leggen graag uit welke zekerheden je hebt.

Van alternatieve geneeswijzen tot fysiotherapie

De basisverzekering vergoedt veel, maar niet alles. Zoals fysiotherapie als je bij het voetballen iets te enthousiast die supergoal van Messi hebt nagedaan... En het zou wel lekker zijn als je die kosten ook vergoed krijgt. Toch? Wil je deze kosten zelf betalen en je niet aanvullend verzekeren? Dat kan natuurlijk ook, even goede vrienden!

Deze zekerheden heb je altijd

  • Je mag je bij ons altijd aanvullend verzekeren (er is geen selectie). Het maakt niet uit hoe gezond of hoe oud je bent. Je betaalt in dit geval ook niks extra.
  • Word je een jaartje ouder? Dan ga je niet meer premie betalen. Want OHRA heeft geen leeftijdsafhankelijke premie.
  • Jij betaalt, dus jij bepaalt; je kiest dan ook zélf je zorgverlener. Vrije zorgkeuze noemen wij dat. Wij betalen gewoon je rekening. Oke, als deze rekening onredelijk hoog is dan mogen wij deze van de wet niet betalen. Maar dit komt gelukkig bijna nooit voor.
  • Je kunt gelijk gebruik maken van je aanvullende verzekering. Zo hoef je niet eerst een half jaar te wachten voor je van jouw lachebekje een lachend beugelbekje maakt.
  • Je kinderen zijn tot hun 18e verjaardag gratis meeverzekerd op de meest uitgebreide aanvullende verzekering die je kiest. 
  • Verandert er iets in je leven? Je krijgt bijvoorbeeld een kindje of gaat trouwen? Dan pas je de aanvullende verzekering gelijk aan! Met de OHRA Meegroeiservice heb je tussendoor ook zekerheid.

Nieuwsgierig? Bekijk in welke situaties een aanvullende verzekering handig is.

Even opletten: de tandarts moet je apart verzekeren!

Kosten voor de tandarts vallen niet onder de aanvullende verzekering. Betekent natuurlijk niet dat je die kosten dan zelf moet betalen. Daar hebben we een tandartsverzekering voor. En ook dan geldt: het maakt niet uit of je bijvoorbeeld al wat gaatjes hebt. Je kunt ‘m gewoon afsluiten. Zonder extra kosten