Wonen in Rotterdam

Regel in één keer alle verzekeringen voor je inboedel en woning.

  • je nieuwe (huur)woning compleet verzekerd
  • plus je spullen in huis verzekerd tegen schade en diefstal
  • verhuizen? 3 maanden verzekerd op je oude én nieuwe adres

Rotterdam: fijne stad aan de Maas

Staat je hart in vuur en vlam voor een huis in Rotterdam en ga je binnenkort verhuizen? Of ben je net verhuisd? Dat is gelijk een mooi moment om je woonverzekeringen weer eens door te lopen. Je verwacht het misschien niet, maar een verhuizing kan gevolgen hebben voor je premie. Het risico op schade of diefstal verschilt namelijk per postcode. In Rotterdam betaal je helaas iets meer voor je verzekeringen dan wanneer je in een dorpje in Groningen woont… Daarom helpen wij je graag met een keuze maken. Met onze woonverzekeringen ben je in één keer klaar en kun je lekker genieten van je nieuwe woning.

Wat je niet kunt voorkomen, kun je goed verzekeren

Je huis is de plek waar je thuis komt. Waar je leeft, eet en geniet. Misschien is je huis wel de belangrijkste plek die je hebt. Als er dan iets gebeurt, wil je het zo snel mogelijk weer helemaal in orde hebben. Dat begrijpen we heel goed. Met onze woonverzekeringen helpen we je bij brand, diefstal of schade.

Opstalverzekering

Met onze opstalverzekering is schade aan je woning door bijvoorbeeld storm, brand of wateroverlast goed verzekerd. Je hebt deze verzekering alleen nodig als je een koophuis hebt. Maar als je huurt, moet de verhuurder zo’n verzekering afsluiten.

Inboedelverzekering

Schade? Diefstal? Met onze inboedelverzekering zijn de spullen in je huis goed verzekerd. Met extra zekerheid via de dekking Buiten het huis, de dekking Glas en de kostbaarhedenverzekering.

Aansprakelijkheidsverzekering

Per ongeluk schade aan anderen of hun spullen? Dan dekt onze aansprakelijkheidsverzekering in veel gevallen de kosten, waar ook ter wereld. Geruststellende gedachte.

Je huis, je spullen en je aansprakelijkheid

Veilig gevoel. Met onze woonverzekeringen:

  • ben je nooit onderverzekerd
  • kun je rekenen op onze direct Schade Herstel service
  • weet je zeker dat de schadeafhandeling zó goed is, dat die van klanten een 8,2 krijgt

“Bij een zware hagelbui hebben hagelstenen grote deuken in het dak van mijn schuurtje geslagen. Het dak zag eruit als een poffertjespan. Ik heb er een foto van gemaakt en opgestuurd naar OHRA. Gelukkig kreeg ik de schade snel vergoed.”

Alice

Je regelt het makkelijk zelf

Alles voor onze woonverzekeringen kun je eenvoudig zelf regelen. Schade melden? Je dekking aanpassen? Gewoon, online via Mijn OHRA of met onze app. Wil je meer weten over de dekkingen en vergoedingen van onze woonverzekeringen? Kijk dan in de polisvoorwaarden.