Preventie. Slim. Geregeld.

  • Met een gerust hart van huis.
  • Uw apparaten op afstand bedienen.
  • Geen € 99,- maar slechts € 49,-.
  • Werkt met internet, deze hoeft niet van KPN te zijn.

Maak uw huis veiliger

Met KPN SmartLife kunt u vanuit één app al uw apparaten in huis aansturen. Dat maakt wonen veiliger en dus prettiger. Met KPN SmartLife bent u altijd op de hoogte wat er in en rond uw huis gebeurt. En u regelt op afstand dat uw licht 's avonds automatisch aanspringt. Zo lijkt het net of u thuis bent en kunt u met een gerust hart een weekendje van huis.

Waarom krijg ik deze aanbieding van OHRA?

We houden bij OHRA niet van gedoe, maar wel van veiligheid. Wij horen regelmatig van klanten waar ingebroken is, hoe vervelend de gevolgen zijn. Daarom weten we als geen ander hoe belangrijk het is om dit soort situaties te voorkomen. Wij helpen u graag een handje om uw huis zo veilig mogelijk te maken. Bij KPN vonden we hiervoor een slimme oplossing met een eenvoudig te installeren pakket dat u kunt aanpassen aan uw eigen wensen. En met een heel betaalbaar abonnement.

De voordelen van KPN SmartLife

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun huis op afstand in de gaten te houden. KPN SmartLife is daarvoor een van de slimste oplossingen. U installeert KPN SmartLife heel eenvoudig en kunt daarna alle apparaten in huis via internet of via een app bedienen. Ook als u niet thuis bent. Dat is nog eens veilig wonen, zonder gedoe!

  • Een veiliger huis ook als u niet thuis bent.
  • Meer gemak en meer woonplezier.
  • Al uw apparaten op afstand te bedienen met een app.
  • Eenvoudig te installeren zonder gedoe.
Bestel KPN SmartLife starterspakket voor maar € 49,-

Korting voor klanten van OHRA!

Uw totaalvoordeel: € 125,-

Omdat u klant bij OHRA bent, hebben we een mooie aanbieding voor u. Normaal betaalt u € 99,- voor het KPN SmartLife starterspakket. Maar als u voor 31 maart 2019 bestelt, krijgt u maar liefst € 50,- korting én u ontvangt een voucher ter waarde van € 75,-. Hiermee breidt u uw SmartLife pakket verder uit met bijvoorbeeld een camera of een bewegingsmelder en kunt een volledig persoonlijk pakket samenstellen. Uiteraard zonder verplichtingen aan OHRA!

Naast het starterspakket heeft u een abonnement nodig om gebruik te maken van de KPN SmartLife Service. De kosten hiervoor zijn € 5,- per maand en het abonnement kunt u per maand opzeggen.

Veelgestelde vragen
  • De kosten voor de base-unit met app, raam-deursensor en slimme stekker zijn € 99,-. Met het invullen van de vouchercode ontvangt u € 50,- korting van ons en betaalt u € 49,-. U ontvangt daarnaast een kortingsvoucher van € 75,- voor slimme apparaten. 
  • Voor het abonnement betaalt u € 5,- per maand (maandelijks opzegbaar).
U kunt uw KPN SmartLife abonnement maandelijks opzeggen met inachtneming van een kalendermaand opzegtermijn. De beëindiging van uw abonnement vindt plaats op de laatste dag van de volgende maand. 
U moet het abonnement zelf opzeggen bij KPN, dit kan OHRA niet voor u doen. Neem hiervoor contact op met Service & Contact van KPN SmartLife.
Op de base-unit van KPN kunt u al uw slimme apparaten aansluiten, ook als ze niet van KPN zijn. Benieuwd welke slimme apparatuur KPN biedt, kijk dan in de speciale webshop. De kortingsvoucher van € 75,- die u van KPN ontvangt na het activeren van uw account, kun u besteden in deze webshop.
Vanaf het moment dat u zich heeft aangemeld bij KPN en gebruik gaat maken van de KPN SmartLife app bent u klant bij KPN. Wij hebben geen inzage in uw gegevens bij KPN of in de KPN SmartLife app.
Nee, OHRA verplicht u niet om gebruik te maken van dit aanbod. Er zijn voor u als OHRA-klant geen consequenties als u niet deelneemt. Wij wijzen u op deze mogelijkheid om apparatuur bij KPN met korting te krijgen.
Nee. KPN stelt € 35,- per aangemelde klant ter beschikking aan OHRA. OHRA verhoogt dit bedrag met € 15,- zodat u een totale korting van € 50,- op het starterspakket met raam-deursensor en slimme stekker ontvangt.
Als u vragen heeft over de status van je bestelling, technische vragen of de ontvangen apparaten? Neem dan contact op met Service & Contact van KPN. OHRA is niet aansprakelijk voor het niet functioneren van KPN SmartLife service en producten.