Preventie. Zonder. Gedoe.

  • Uw huis veilig als u niet thuis bent
  • Nu met € 50,- korting van OHRA
  • Installeren zonder gedoe

Je huis veilig zonder gedoe? Dat kan met KPN SmartLife.

Hoe fijn is het als je nooit in het donker thuis hoeft te komen? En als je met een gerust hart een paar dagen van huis kunt omdat 's avonds het licht automatisch aan springt? Met het KPN SmartLife starterspakket en de slimme lampen die je hierbij krijgt regel je dit eenvoudig zelf. Door KPN SmartLife laat je apparaten met elkaar samenwerken om zo je huis slimmer en veiliger te maken. En met de innovatieve app kun je een groot aantal apparaten koppelen en naar wens instellen. Met de KPN SmartLife-service haal je een digitaal brein in huis en dat kan jouw leven een stuk gemakkelijker maken. 

Mooi aanbod van OHRA

Veiligheid en gemak, daar houden wij van bij OHRA! Voor ons een reden om je een mooi aanbod te doen. Normaal betaal je voor het SmartLife starterspakket € 99,-. Maar als je voor 5 januari 2019 bestelt krijg je als OHRA-klant een korting van € 50,- op de aanschaf van het SmartLife App starterspakket met slimme lampen. Zonder verplichtingen aan OHRA.

Abonnement van € 5,- per maand bij KPN

De korting van € 50,- ontvang je op de eenmalige aanschafkosten van het starterspakket van € 99,-. Naast het starterspakket heb je een abonnement nodig om gebruik te maken van de KPN SmartLife Service. De kosten hiervoor zijn € 5,- per maand en het abonnement kun  je per maand opzeggen.

Het KPN SmartLife starterspakket:

  • 1 KPN SmartLife Box
  • 2 Osram lampen
  • Binnen 2 weken na activatie van de SmartLife Box ontvang je een kortingsvoucher t.w.v. € 75,-. Je kunt de voucher besteden in de KPN SmartLife shop
Bestel KPN SmartLife starterspakket

Je pakket uitbreiden? Dat kan met de kortingsvoucher van € 75,- die je van KPN krijgt.

Met de lampen uit het starterspakket maak je een mooie start met slim leven. Wil jij je leven nog slimmer maken, dan kun je het pakket uitbreiden. Bijvoorbeeld met de camera, waarmee je op afstand je huis in de gaten kunt houden. Handig om hiervoor de kortingsvoucher van € 75,- te gebruiken die je van KPN krijgt binnen 2 weken na activatie van de SmartLife Box. Neem alvast een kijkje in de KPN SmartLife Shop om te zien welke apparaten je kunt kopen.

Veelgestelde vragen
  • De kosten voor de SmartLife Box en de 2 Osramlampen zijn € 99,-. Met het invullen van de vouchercode ontvang je € 50,- korting van ons en betaal je € 49,-. 
  • Voor het abonnement betaal je € 5,- per maand (maandelijks opzegbaar).
Je kunt je KPN SmartLife abonnement maandelijks opzeggen met inachtneming van een kalendermaand opzegtermijn. De beëindiging van jouw abonnement vindt plaats op de laatste dag van de volgende maand. 
Je moet het abonnement zelf opzeggen bij KPN, dit kan OHRA niet voor jou doen. Neem hiervoor contact op met Service & Contact van KPN SmartLife.
KPN heeft een speciale webshop met slimme apparatuur. De kortingsvoucher van € 75,- die jij van KPN ontvangt na het activeren van je account, kun je besteden in deze webshop.
Vanaf het moment dat jij je hebt aangemeld bij KPN en gebruik gaat maken van de SmartLife app ben je klant bij KPN. Wij hebben geen inzage in jouw gegevens bij KPN of in de SmartLife app.
Nee, OHRA verplicht je niet om gebruik te maken van dit aanbod. Er zijn voor jou als OHRA-klant geen consequenties als je niet deelneemt. Wij wijzen je op deze mogelijkheid om apparatuur bij KPN met korting te krijgen.
Nee. KPN stelt € 35,- per aangemelde klant ter beschikking aan OHRA. OHRA verhoogt dit bedrag met € 15,- zodat je een totale korting van € 50,- op het starterspakket met slimme lampen ontvangt.
Als je vragen hebt over de status van je bestelling, technische vragen of de ontvangen apparaten? Neem dan contact op met Service & Contact van KPN. OHRA is niet aansprakelijk voor het niet functioneren van KPN SmartLife service en producten.